Enjoying life!

Endelig fridag!!!

…. Som typisk nok indeholdt skod-vejr!
Jeg stod op i morges med en glad tanke om at jeg kunne gøre lige hvad jeg ville (okay måske ikke, men det føltes sådan!) hele dagen. Da jeg havde pakket min “pool-taske”, med alle de ting der er nødvendige når man tilbringer hele dagen ved poolen, gik jeg lige ud for at sige hej til familien. De sagde de ville tage forbi et fuglereservat til formiddag og så en tur ned i byen og på cafe. Jeg spurgte om jeg måtte tage med i fuglereservatet, bare sådan rent “kulturelt”, og så blive kørt tilbage bagefter og det var helt fint med dem. Så vi tog i fuglereservat og jeg var bare klar til at se på fugle! Men det overgik alle mine forventninger der jeg både så firben, pelikaner og en alligator! Vi var der ikke vildt længe men det var stadig rigtig spændende..

Et lille firben der på ingen måder var bange for mig

Okay, det er måske svært at se, men jeg har stadig
set en levende alligator!!

Da jeg blev sat af ved lejligheden igen glædede jeg mig bare til at komme ned til poolen! Så jeg skyndte mig ned til poolen og lå en lille smule. Der var godtnok ret overskyet men jeg tænkte at så længe det ikke var koldt gav det da nok en bare lidt tan. Pludselig begynder det så at regne, ikke sådan styrte ned men det dryppede en del, ville man nok sige i DK (hvilket er meget for texas) og jeg havde bøger og andre ting med ud som jeg ikke magtede skulle blive våde. Derfor besluttede jeg mig trist til mode for at gå tilbage til lejligheden. Lige inden jeg rejser mig så råber en fyr fra en terrasse ned til mig at regnen ikke skal gå mig på. Så siger han “this song is dedicated to you” og begynder at spille på sin guitar og synge en ikke-engelsk sang. Det var en meget sød tanke og fik mig til at glemme regnen for en stund. Folk i Amerika er bare venligere end andre steder!
Den venlige guitar-mand

Ved 11:30-tiden blev vejret så nogenlunde igen, stadig overskyet men ikke mere regn. Jeg lagde mig derfor ned til poolen og hyggede mig med musik, m&m’s, en bog og lidt søvn. Engang imellem tittede solen frem og jeg nød det ekstra meget. Jeg lå ved poolen indtil ca. 17:30 hvorefter jeg fik et skønt bad og nu skal jeg til at spise. I aften regner jeg med at gå en lang tur ved stranden. I går da jeg kiggede ud fra balkonen og ned mod stranden kunne jeg se flere bål og det så vældig hyggeligt ud. 
Lidt chill ved poolen hele dagen
har givet mig fornyet energi!

Okay, det er måske lidt svært at se, men mine
“sandal-fødder” er ikke særligt charmerende.
Jeg går for meget i de sko

Jeg har forresten fået tan efter min bikini i dag, så det tegner godt! Selvom der endda var overskyet. Jeg huskede også at bruge solcremen flere gange for en sikkerheds skyld.
xoxo Julie

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Enjoying life!