Endelig fridag!!!

Som tiden dog flyver

Så er det allerede onsdag og om to sølle dage har jeg været hos familien i 2 uger! Det går helt utroligt stærkt. Siden vi kom hjem fra Port Aransas mandag aften er der ikke sket sådan vanvittigt meget. Resten af “ferien” nød jeg bare stille og roligt når jeg ikke var on duty. I går arbejdede jeg kun sølle 6 timer fordelt ud på både morgen og aften, så det var en ret afslappet dag. Jeg var ved nabolagets pool alene omkring middagstid da jeg havde fri, efter at have skypet med min søde mor og far. Senere skulle jeg tage Ben til gymnastik som jeg bare skal sidde og kigge på i en time, så det er også ret afslappet. Jason er på forretningsrejse i Arizona hvor de har startet et nyt “sol system” projekt, og han kommer først hjem i morgen. Man kan allerede mærke at “manden i huset” er ude for drengene udnytter Sara til fulde når Jason ikke er der til at irettesætte dem som Sara ikke er så god til.. Så der er meget skrig og skrål de her dage!!

I går aftes var jeg så heldig at være i biografen med en ny au pair veninde jeg har fået, Odile fra Syd Afrika. Hun har været au pair her i 1,5 år men har boet i Washington DC indtil for 7 uger siden hvor hendes værtsfamilie flyttede til San Antonio. Derfor har hun heller ikke så mange bekendtskaber her endnu. Vi var inde at se den nye Step Up revolution som selvfølgelig var god! (Piger: han er lækker – så tag ind at se den!) Så fik jeg ligesom chancen for at opleve noget dansk på en amerikansk måde, hvis i forstår. At tage i biografen er dansk for mig fordi det var noget jeg gjorde i Danmark. Indtil videre er det umiddelbart det første velkendte jeg gør her. Udover at sove og spise – men maden er selvfølgelig ikke så lækker så det tæller ikke. Well, biografen var enorm!! Men alt herovre er jo større. Man betaler udenfor og så lige inden for døren kan man købe popcorn og sodavand som normalt, men man kan også købe hotdogs, nachos og andre underlige ting som efter min mening ikke hører til i en biograf! Jeg bestilte en mellem cola og en mellem popcorn….. Som kom ud som gigantisk af begge dele! Sodavanden var på 0,8 liter som jeg ikke lige havde regnet med.. Jeg fik smør på mine popcorn, og det smager altså virkelig godt!!

Okay, billedet snyder.. De er altså større end de ser ud!

Odile er en sød pige og jeg kommer sikkert til at tilbringe en del tid med hende 🙂
I dag er jeg bare smadret fordi jeg kom lidt sent hjem og er vant til at få 8 eller 9 timers søvn her, men i nat fik jeg kun 6… Må gå tidligt i seng i aften! Da jeg var med Ben til svømning i dag mødte jeg helt tilfældigt min anden veninde Janine fra Tyskland som havde sine piger til svømning.. Efter svømning kørte jeg rundt i området og så nogle ting sådan at jeg har lettere ved at finde rundt her (det er virkelig svært!!). Men nu har jeg efterhånden styr på at finde til både gymnastik, svømning, Bens skole, Jasons forældre og nu også hen til Janine. Vi prøvede at køre derhen og det var heldigvis let! Det betyder også at jeg snart er “fri” til at køre hvorhen jeg vil i min fritid fordi jeg kan finde bedre rundt. 
Jeg er on duty igen om 30 minutter, så ville bare lige give jer en hurtig opdatering om mine sidste dage (på opfordring fra min søde svigerinde som åbenbart er lidt utålmodig…..) Og egentlig blev indlægget lidt længere end først beregnet, uden der faktisk står noget særligt spændende.. Så en lidt dagligdags kedelig opdatering fra mig, men måske er der nogen der finder det lidt interessant?
Fortæl endelig hvis i oplever noget spændende i DK! Men lad egentlig være med at gå for meget i detaljer, for jeg er ikke så glad for at gå glip af noget…
Well, mange kram herfra! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig fridag!!!