Hamilton Pool

En lille quicker!

Lige en lille hurtig opdatering, da der ikke er så meget at skrive om.. Men det kommer der nok efter weekenden, skal i se 🙂
Denne her uge har været anderledes, da jeg har haft rigtig mange aftentimer. Nono (farfar) er blevet opereret og har fået fjernet den ene nyre da der var kræft i den. Nu mener de at al kræften er fjernet, så nu skal han bare komme sig. Han blev opereret onsdag, så onsdag, torsdag og fredag aften har jeg passet børnene mens Jason og Sara har besøgt ham, både på hospitalet og hjemme. Jeg har fået meget ros for hvor god jeg har været til at lægge dem begge i seng alene 3 aftener i streg, og det gav også lige en belønning i form af ekstra løn idag 😉 Skønt! Nu har jeg overstået mine timer for idag og har igen fri indtil mandag morgen. I aften har vi aupair social hvor vi skal til udendørs jazz koncert, det skal nok blive spændende :p Imorgen skal jeg til farvel fest :-(, hvor jeg skal sige farvel til søde Scarlet som tager hjem på onsdag.

Mandag er laborday så Ben’s skole starter ikke før onsdag -.- Men det betyder at Ben og jeg skal prøve en succesfuld tur i zoo på tirsdag mens Alexander er i skole, hvilket jeg håber bliver godt!
Lige nu vil jeg tage en tur til poolen og måske få lidt søvn (væk fra det her galehus hvor både børn og voksne skriger som sindssyge lige nu :p) og samtidig også få lidt tan.

Som de fleste nok ved er det den 1. september i dag hvilket betyder at min søde søster kan fejre sin 21 års fødselsdag. Jeg hører dog at hun fejrer den med stride tømmermænd – whose fault is that? 😉 NÅ, men det betyder altså også at der kun er 14 dage til at hun kommer og besøger mig!! Jaaaaaaa, hvor jeg glæder mig!

Bija’s (farmors) bil, som jeg lige fik lov at prøvekøre igår 😉

En sovende Alexander – så er det altså ikke svært at passe børn!

Lige et par bonusbilleder til jer, da jeg ikke rigtig har taget nogen i denne uge 🙂 

Jeg blev lige forstyrret af mine søde forældre og lillebror som skulle skype med min søster, men hun kunne slet ikke magte det så efter 15 minutter ringede de mig op i stedet :p Men det var som altid rart! 
Håber i har det skønt – vi ses igen efter weekenden..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hamilton Pool