Oceaner af tid - eller?

Mini ferie fraaaaa nu af!

Har haft en totalt stressende dag! Sent i seng igår eftersom jeg først havde fri klokken 23 i skalborg, tidligt op i morges da vi skulle møde på arbejde klokken 7 i Svenstrup, hjem fra arbejde klokken 15, ordne nogen ting, spise aftensmad, arbejde på kroen i to timer, til møde med spejder i en time, hjem og smøre madpakke til imorgen og nu endelig et pusterum hvor jeg ligger i sengen. Jeg burde sove for skal tidligt op i morgen og på et velfortjent mini cruise med min søde søster, men jeg skal lige opdateres af de daglige blogge jeg læser (læs evt min brors nye altmuligt blog på valsbyblog.dk – den handler om mad, fotografering, hverdag, teknologi og andre tanker han render med) og så skal jeg spille candy crush. 

Imorgen befinder jeg mig på vandet og er først hjemme fredag morgen. Håber jeg får tid og overskud til at tjekke ind med nogle gode indlæg efter det! På båden skal vi i spa, spille Bingo og have buffet til aftensmad – ren afslapning!! 🙂 
xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oceaner af tid - eller?