Nu er det altså jul igen...

Mandagsønske #3

Denne uges mandagsønske er en tv-serie. En helt speciel en af slagsen! Hvor sex and the city altid har været en favorit hos mig, så har en ny nu væltet den af første pladsen. Nemlig gossip girl. Det at man følger den her helt fucked up gruppe af upper east side unge, på godt og ondt, er virkelig catchy. Man kommer helt ind på livet af dem, og deres sindssyge hverdag, og jeg elsker det!! Jeg har set serien til ende en gang, begyndte på den igen for noget tid siden men kom fra det, og nu er jeg altså begyndt forfra på den igen. Jeg kunne helt vildt godt tænke mig boksen (sæson 1-6) så man bare kan smide dem på dvd’en i stedet for at skulle se dem igen og igen online.

Det er helt klart en anbefaling herfra til piger derude der ikke har set den. Den er virkelig fængslende! 
For mig er det blevet helt surrealistisk at se dem i andre film fordi man følger dem så længe i de her roller. Blandt andet spiller Chuck Bass med i en film der hedder chalet girl hvor han er den romantiske søde fyr – det er altså svært at forestille sig 😉 
Bestemt et lille julegaveønske hvis der skulle følge nogen med, der giver mig sådan en!
xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er det altså jul igen...