Skagen ring

Mit Madrid-eventyr

Så er det vist på tide at fortælle jer lidt af det jeg ved om mit kommende eventyr! Jeg har fundet en rigtig sød familie i Madrid, som godt kunne tænke sig at have en “storesøster”. Når alt kommer til alt har de måske ikke sindssygt meget brug for en au pair, men jeg skal agere storesøster i den forstand, at jeg skal gå med dem til svømning, hente dem fra skole, have det sjovt med dem og passe dem når forældrene er ude. Det er helt klarlagt for mig hvad de vil bruge mig til, og derfor ser jeg det slet ikke som et problem at jeg ikke har en hel masse ansvar, som jo var det jeg søgte efter første familie i USA (læs mere HER og HER).

Familien består af mor, stedfar (skilsmissefamilie, men de er tætte med faderen som de er ved hver anden weekend), dreng på 12 og to piger på 10 og 7. Børnene går i skole hver dag fra 9-17 så der har jeg altid fritid. Så henter jeg børnene, laver lektier, leger, går til fritidsaktiviteter, spiser, gør klar til seng og så er dagen ovre. Hvor meget jeg er en del af aftenrutinen ved jeg ikke helt endnu, men det kommer nok. Min værtsmor er advokat, men kun på deltid, så hun er altså hjemme hele tiden når jeg arbejder. Vi hjælpes ad med det hele, men børnene er ret store så det er jo ikke fordi hun render mig i hælene. Desuden er jeg der for at være en storesøster de kan have det sjovt med og lære engelsk af, hvilket nemlig også er et af mine store gøremål.

De bor i en stor lejlighed inde i Madrid, 400 m fra Real Madrids fodboldstadion Santiago Bernabeu. Det bliver rart at bo tæt på alt. Det gjorde jeg også som sådan i Philadelphia men ingen af mine venner boede tæt på overhovedet. Jeg er allerede i kontakt med en pige fra England som hedder Amber. Hun skal derned imorgen og vi skal bo tæt på hinanden, med metro. Heldigvis er metro systemet i Madrid ret godt i alle retninger, så det er let at komme lige hen hvor du vil.

Der er vist ikke så meget mere jeg kan fortælle lige nu, andet end at nu må det godt blive fredag, så jeg kan starte eventyret! (Eller, det må det ikke for er ikke klar endnu..)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skagen ring