At have hushjælp...

Venner i Madrid

Da jeg kom til philadelphia som au pair var det super svært for mig at finde venner. Der gik faktisk 2,5 måned før jeg mødte nogen. Det skulle der laves om på denne gang, og det var ret let da de andre piger var ligeså vilde efter at møde nogen! Så jeg lavede en aftale med amber igår (efter vores aftale gik i vasken mandag) og hun fortalte en anden pige hun havde snakket med, hvor vi skulle mødes. Vi mødtes lidt mere downtown ved Nuevos Ministerios (det nye ministerium) men stadig så tæt på at jeg kunne gå. De andre piger bor lidt mere i udkanten af Madrid end jeg gør, men de fleste metro linjer går til Nuevos Ministerios, derfor mødtes vi der. Både Amber og Jess er engelske, og det er virkelig rart at de ikke kommer til at snakke på et andet sprog når nu de er samme nationalitet. Accenten skal jeg dog lige vænne mig til igen 😉 Vi satte os på en lille cafe og drak lidt varm kakao og snakkede sammen. Bagefter gik vi ind i El corte ingles (der ligger lige ved siden af Nuevos Ministerios) som er et kæmpe shopping center med samme koncept som Salling i Aalborg. Altså der er en masse små afdelinger med forskellige mærker, men ikke direkte butikker. For at give jer en lille fornemmelse af størrelsen: hver etage er ca dobbelt så stor som etagerne i Salling. Det skal i så gange med 9 etager, og lægge to ekstra bygninger, indeholdende elektronik, til. Og hver en lille centimeter er dækket med varer, ingen spildplads siger jeg jer! De har super mange dyre mærker (vi snakker alt det dyre indenfor tasker, sko, tøj; prada, Luis vuitton, Michael kors, louboutin, osv osv) men kigger man ordentligt efter har de altså også varer almindelige mennesker kan betale 😉 

Vi gik på jagt efter en adapter, da Amber havde glemt sin derhjemme.. Det viste sig at være lidt mere besværligt end som så! Da vi ikke sådan rigtig forstår spansk nogen af os (og ingen i Spanien åbenbart snakker engelsk!) spurgte vi om vej ca 100 gange inden vi fandt dem… Vi forstod altid kun det første trin de fortalte, og spurgte en ny om vej når vi kom dertil. På den måde fik vi da også afprøvet vores ikke eksisterende spansk lidt 😉 haha. Da klokken var 13:15 ville Amber til at hjem for at være sikker på at være hjemme til at hente sin den mindste klokken 15. Hun viste mig hvordan metroen fungerer, og jeg endte med at tage med ud til hendes nabolag (10 min væk med metro) og spise frokost med hende. Det var super hyggeligt og de virker som nogen rigtig søde piger! Vi har vist aftalt at skulle i byen på lørdag med drinks og det hele. 
Da jeg gik hen for at mødes med pigerne, kom jeg forbi Santiago Bernabeu, Real Madrids fodboldstadion, for første gang. Der render en masse maskotter rundt udenfor, sikkert for at tjene lidt penge på at turister tager billeder med dem. Der er også lige et enkelt billede af den kirke børnene bliver undervist i en aften om ugen:
Idag tog jeg en lur efter at have sendt børnene afsted, for jeg er begyndt at blive lidt forkølet. Håber ikke det udvikler sig til mere! Efterfølgende har jeg læst lidt i min bog og lavet nogle af mine lektier. Internettet er bare irriterende langsomt her! Og nu må vejret altså godt snart til at blive en lille smule bedre. Der er overskyet hele tiden og det har regnet både idag og igår 🙁

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At have hushjælp...