Barcelona i billeder

Hvor blev de af?

4 uger. Så længe har jeg allerede været her. Hold nu helt op hvor går tiden altså stærkt!! Der er ikke sket så meget i den her uge og det skyldes flere ting:

Jeg har erhvervet mig to styks overbelastede knæ. Derfor har jeg slet ikke trænet efter jeg er kommet hjem fra Barcelona (lige bortset fra de to gange i svømmehallen). Når jeg henter børnene fra skole er mine knæ helt hævede af den gåtur på 1 km. Hvor længe skal sådan nogen hvile efter en overbelastning? Satser stærkt på at komme igang igen på mandag! 
Jeg har onsdag-idag været lidt småsyg. Javier fik en mavevirus og var ikke i skole mandag, og har nærmest ikke spist noget siden pga maveonde. Idag er han helt frisk og spiser igen. Onsdag bukkede jeg under, og idag er Mercedes bukket under, så hun er ikke i skole. Det er ikke så meget man får lavet når man skal være i nærheden af toilettet hele tiden…
Jeg knokler og knokler for at få spansk færdig. Jo sværere det bliver, jo længere tid tager det altså at komme igennem afleveringerne. Jeg kan efterhånden godt forstå en del synes jeg, men jeg er helt umulig til at danne en sætning. Altså lige udover “no hablo español” (jeg snakker ikke spansk) som jeg får brugt en del. PS. Hvis nogen sidder derude og tænker “hvorfor skriver hun nogengange español og andre gange espanyol”, så er det fordi det hedder español på spansk og espanyol på catalansk (deraf poble espanyol (den spanske by), da de snakker catalansk i Barcelona). Så ved i også det 😉 
Til gengæld har jeg brugt en god del af min tid på viaplay (masterchef og paradise er jo begyndt!!), og så er jeg begyndt at kigge på min ansøgning til uni til sommer. Har snakket med et par studievejledere, og vi er blevet enige om at jeg skal søge ind på kvote 2 på et par studier. De skal jo være indsendt senest den 15. marts, så det er jeg i fuld gang med. I aften skal jeg på pubcrawl med tøserne, og så skal jeg op og arbejde klokken 9 imorgen… Imorgen eftermiddag holder Javier fødselsdag for drengene fra klassen, og der skal mine værtsforældre med. Så kommer kusinerne og den danske au pair og hygger i stedet for – det skal nok blive rigtig godt som altid! 
Her kommer lige et par bonus billeder fra mobilen, fra Barcelona;
Mosaik figurer som jeg forelskede mig hovedkuls i!
Lækker italiensk is
Favorit mosaik figur!!
Las ramblas
En klumpfisk eller to 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barcelona i billeder