Mester i overspringshandlinger

Hjemmelavet burger og en løbetur

Jeg ville egentlig have skrevet igår, men jeg har ikke kunne komme ind på bloggen, hvilket åbenbart er meget normalt det første døgn efter oprettelsen på bloggers delight. Men i skal ikke snydes! Igår havde jeg den søde Amber ovre, da jeg er alene i lejligheden indtil mandag. Jeg lavede hjemmelavet burger med fritter af kartofler og gulerødder. Jeg prøver jo at leve den sunde livsstil men føj hvor kan det være svært nogen gange. Måltidet var dog stadig bedre end en burger så mange andre steder! Vi så Pitch Perfect til, åh hvor jeg altså elsker den film.

Idag har jeg bare hygget og tullet rundt her i lejligheden, hold op hvor er det rart at være her alene. Jeg løb en tur, hvilket jeg også gjorde igår, men jeg klarede det en del bedre idag. Faktisk løb jeg de 4 km over to minutter hurtigere idag, så det er jeg ganske godt tilfreds med! Lige nu ser jeg Heksene fra Warren Manor, en serie jeg virkelig tit glemmer eksisterer, men den er altså god. Og nå ja, så er jeg ved at lave de 100 squats som den står på idag, jeg må lige holde pause engang imellem ellers kommer jeg aldrig igennem dem, haha.

image-1

image

Beklager det dårlige instagram screenshot, men min telefon kunne lige pludselig ikke andet end at gendanne, og jeg har altså ikke fået backuppet den sidste uge. Men det går nok, det kunne have været meget værre! I kan forresten følge mig på instagram hvor jeg hedder julievalsby. Håber i har en lækker aften.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mester i overspringshandlinger