Barnedåb

JEG ER BLEVET FASTER

ENDELIG kom den lille gut ud; fredag morgen blev jeg faster. Eller, lille er måske så meget sagt – han var 3890 gram og 54 cm. En rigtig lækkerbisken! Jeg har mødt ham to gange nu, og jeg kan slet ikke få nok. Jeg har aller mest lyst til bare at stjæle ham med hjem og nusse ham i flere timer imens jeg bliver opslugt af hans smukke ansigt. Uha hvornår er det min tur??

Jeg ved godt i forventede det første “ugen der gik i mad og motion” indlæg idag, men det kommer ikke før imorgen (UNDSKYLD!!). Jeg var nemlig til personalefest igår og sov hjemme hos min søster da jeg skulle have en vikarvagt i Aalborg idag. Og derfor har jeg ikke kunne veje mig, som er en af de grundlæggende ting ved indlægget. Men det kommer imorgen, promise! Lige efter jeg har været ved frisøren – som virkelig er tiltrængt.

Indtil da så nyd lige fasters lille charmør;

IMG_0432-1.JPG

 

IMG_0438-1

 


Følg JulieValsby Blog på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnedåb