Det dér med studiet

Lidt tanker om bloggen

Jeg følger efterhånden en del blogs på bloglovin. Det er dér jeg læser dem jeg følger med i, for det er så meget nemmere når man har dem alle på samme sted. Og så er jeg fri for, at huske hvad de alle sammen hedder! Idag lagde jeg mærke til, at de fleste af de blogs jeg læser efterhånden er mor-blogs. Det har de ikke alle sammen altid været, men jeg synes bestemt ikke, at det har gjort noget dårligt for deres blog, at de er blevet mor. Så det ærgrer mig faktisk lidt at jeg ikke har dét at kunne spille på. For hvad har min blog egentlig? Jeg prøver virkelig at få min personlighed til at skinne igennem, og ikke være alt for overfladisk, for helt simple mode-, interiør- og madblogs synes jeg hurtigt bliver overfladiske og uinteressante. Dét får jeg sikkert hug for at sige. Hvis man ikke lige har noget at skrive om, kan man hurtigt smide et indlæg om sin lille baryler op, og så er alle glade. Og det mener jeg, jeg er glad for at læse sådanne afsnit. Men det kan jeg jo ikke bare skrive om. Hvad kan jeg så?

Det knokler jeg virkelig stadig for at finde ud af. Det er ikke fordi jeg synes min blog er elendig, det gør jeg jo ikke. Den har noget, måske noget meget bredt og til tider forvirrende, men lidt har den da. Der er bare ikke så mange andre der har opdaget den endnu… Det bunder måske meget i at jeg egentlig ikke selv synes, at jeg er et interessant menneske. Men måske, bare måske, har jeg nogen interessante tanker. Dét er jeg ved at prøve at eksperimentere med. Der er da nogen der læser med derude, det fortæller mit kontrolpanel mig nemlig. Men er der ikke nogen af jer der bruger bloglovin? For der har jeg ikke nogen følgere. Altså lige udover min bedste veninde og min bedstemor. Og det skal i også have tak for <3 Det er ikke for at tvinge jer til at followe mig. Okay, måske lidt. Eller i hvert fald ligge på mine grædende knæ og bede jer om det. Men det er også fordi at jeg virkelig synes bloglovin er genialt. Så hvis du læser min blog, bare engang imellem, og alligevel har en bloglovin bruger, så følg mig da lige. Så er du sød. Jeg hedder bare Julievalsby. Som jeg forresten også hedder på instagram, der må du også gerne følge mig. Nu har jeg prøvet lidt af hvert. Nu spørger jeg pænt – så kan det være det virker!

Ha’ en pisse lækker søndag, med det her vejr er det seriøst undskyldt at putte på sofaen med varm kakao og en god film.


Følg JulieValsby Blog på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det dér med studiet