Outfit of the day #5

Skal se min smukke amber igen!

Jeg nåede at blive rigtig tæt med Amber da vi boede i Madrid. Det gjorde ondt, som i RIGTIG ONDT at forlade hende! Det er også derfor at jeg allerede skal besøge hende, jeg kan simpelthent ikke lade være – også selvom pengene nok burde blive brugt på andre alvorlige ting som studiebøger, uniform og indskud, men mere om det senere. MEN glad er jeg, for den 21-26 smutter jeg en tur til Wales og hygger med hende den søde igen!

20140803-164831-60511483.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #5