Ugen der gik i motion og mad #4

Det der tilbud på Essie neglelakker

Er der nogen af jer, der har gjort brug af Matas’ tilbud på Essie neglelakker?

Jeg har. Sjovt nok. Igår tog jeg i den lokale Matas og begejstringen ville slet ingen ende tage. Man kunne godt se, at der havde været andre der…. Hylderne var lidt tomme, men med så stort et udvalg var det selvfølgelig stadigvæk ikke svært at finde 3 man ville have. Eller 6 for den sags skyld.. Der var jo 3 for 2, og jeg kunne virkelig ikke nøjes med 3. Men hvorfor skulle jeg også det? Anyways, det blev til disse fine lakker;

foto 1-2 foto 2-2 foto 3-2

Fra en ende af, på sidste billede er de; Trophy wife, it’s genius, pure pearlfection, madison ave-hue, apricot cuticle oil og no chips ahead topcoat.

Jeg har virkelig ofte tænkt at jeg skulle have købt en topcoat, for selvom jeg har dyre og fine neglelakker på, så skaller de på ingen tid. Som i dagen efter jeg har taget dem på. Den her topcoat hedder no chips ahead, og skulle være specialudviklet til at forebygge skalning. Jeg tog neglelak på igår, og indtil videre har de i hvertfald ikke skallet – men jeg har heller ikke lavet noget specielt. Så får vi at se hvor længe det holder!

I kan gøre brug af tilbuddet i den nærmeste Matas eller på deres hjemmeside, til og med den 20 – altså på lørdag.
P.s. Essie – dukker der snart nogen gratis neglelakker op her på matriklen??


Følg JulieValsby Blog på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik i motion og mad #4