Jeg drømmer mig tilbage til

Lidt om mangel på tid til at blogge i en travl weekend

Jeg har haft en sindssyg pakket weekend. Det var slet ikke meningen at den skulle se sådan ud, men det kom den rimelig akut til at gøre. Problemer på arbejdet mundede ud i at jeg måtte arbejde 11,5 timer fredag, være hjemme klokken 2 om natten, møde klokken 12 næste dag og så arbejde 14,5 timer. Være hjemme klokken 3, og så op klokken 6:45 søndag morgen, da jeg havde en bod på baggagerumsmarked i Skalborg med min søster…. Jeg var så smadret hele dagen igår; der var koldt og jeg var træt. Markedet sluttede klokken 16, og efter nedpakning (og cheatmeal på McD, ups) var vi hjemme 17:40. Så afsted til banko klokken 18, for det er noget jeg gerne vil. Men hold op hvor var jeg smadret igår aftes, og jeg kunne heldigvis sove så længe jeg ville i morges! Puha jeg mister helt pusten af bare at skrive det.

Det siger jo sig selv at jeg ikke har haft tid til at blogge, hvilket er ærgerligt når man lige er inde i en god stime og faktisk virkelig har lyst til det. Det må jeg komme efter i den her uge. Dagen idag er også ret pakket, når nu jeg sov til klokken 12… Så ingen træning til mig. Igen. Men tjek ind igen senere, hvor ugen der gik bliver lagt ind.

IMG_0784.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg drømmer mig tilbage til