Saying goodbye.....

Becoming a part of the new family!

Puh! Sikke nogle dage.. Nye indtryk over det hele gør mig fuldstændig ør i hovedet! Jeg fløj fra Newark lufthavn fredag klokken 15, med stop i Houston før jeg kom til San Antonio. Jeg blev hentet af min søde værtsmor Sara og mit, indtil videre, mindste værtsbarn Benedict på 3. Benedict have lavet en flot gul sommerfugl til mig som han vinkede med da jeg kom – han er simpelthent fantastisk! Da jeg kom hjem blev jeg mødt af et GIGANTISK hus, men ingenting i forhold til mange af de andre huse i nabolaget! For at komme ind i deres nabolag skal man igennem en security gate, hvilket bare viser hvor skønt og sikkert et sted de bor. Familien har aldrig haft en Au Pair før, så de har arbejdet hårdt på at gøre alting klar, starting from scratch. Har fået Jason’s (min værtsfar) gamle kontor som værelse, og det er simpelthent indrettet så hyggeligt og hjemligt!

Min seng som var hyggeligt dekoreret med chokolade, creme og selvfølgelig en cowboy hat!

Mit skab som jeg skal have fyldt op når jeg får tid til det.

Fik lov til at sove så længe jeg ville i morges, men kunne selvfølgelig ikke sove længere end til klokken 7.. Så jeg stod op og fik mig et dejligt bad og slappede lidt af. Vi fik typisk britisk morgenmad (Sara er brite) og hyggede os med at bygge med duplo klodser. Ved 11tiden tog vi i Stone Oak park for at gå en tur (bor ved en sund familie!), de sagde godtnok at det var lidt for sent vi tog afsted for der ville nå at blive alt for varmt, men de ville alligevel vise mig turen. Nu tænker i nok park = grønt græs og legepladser.. Men nej, remember jeg er i Texas! Så parken var egentlig bare et stort område med en masse kaktusser og andre eksotiske træer og buske, og så med en sti man kan tage i flere længder. Parken er et tilholdssted for flere eksotiske dyr, men fik af vide at man sjældent ser nogen når man går der. Vi var “heldige” så jeg har set en vaskeægte Texas Rattle Snake! Sara skreg, hun er åbenbart meget bange for dem, så den forsvandt ret hurtigt igen og fik ikke taget et billede. Men det var ret sejt! Der er også Texas Horn Lizards der men sådan en så vi desværre ikke.

Stone Oak Park

Texas Rattlesnake (fra google, nåede ikke selv at tage et)

Har læst Anjas blog så må hellere fortælle hvilken bil jeg skal køre i. First of all, den er enorm!! (synes jeg…) Det er en Toyota 4runner som skulle blive “min” bil, men jeg kommer sikkert også til at køre i deres Honda Fit.. De er ved at finde en minivan, da vi bliver 6 når Sara har født i oktober. Så der kommer til at være 3 biler her! 🙂

Bilen jeg skal cruise rundt i

Vejret i varme San Antonio

I aften skal vi over til et af deres vennepar og spise, det skal nok blive spændende. De har også to drenge på Benedict og Alexanders (6 år) alder, så der bliver nok at se til 😉 Håber i har det godt, in case at jeg skulle have nogle læsere!

Massere af kram fra Texas

1

  • Jeg er meget jaloux på den bil der! Den kunne jeg godt se mig selv cruise i. Varmen vender du dig nok hurtigt til, men ellers lyder det fan-fucking-tastic! Håber at du får en hyggelig aften 🙂 Massere af kram fra Nordjylland

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saying goodbye.....