Forkælelse på højt plan

Exploring the City that never sleeps!

Okay, måske er titlen på det her indlæg så meget sagt.. Vi brugte hele aftenen i går i en bus hvor vi kørte rundt på hele Manhattan på sightseeing. Men bussen var rar – for den havde air-condition! Det er totalt win herovre. Vi var på times square som er helt enormt! Og det var aften, mørkt og ovenud fascinerende. Skal helt sikkert tilbage til the city for at se meget mere – og forhåbentligt lidt tættere på!
Har fået to roomies, som er rigtig søde! Marzena fra Polen og Grape (ja, ligesom frugten…) fra Thailand.

Times Square om aftenen!
Tvillingetårnene – World trade center the 2nd er ved at genopbygges.
Begge tårne skal stå færdige i 2019!


Mine søde roomies – Marzena og Grape

Vi går i skole fra 8:00 til 17:00 hver dag. Idag har vi haft førstehjælp i 3,5 timer med nogle meget sjove mennesker! Jeg er på “infant specialized” holdet, fordi jeg skal passe et barn under 2 år. Vi er 15 på det hold og hygger os rigtig meget! Vi har hver vores dukke som vi skal tage os af, så vi er forberedte på alverdens ting, til når vi kommer ud til vores værtsfamilie 🙂

Mig og min baby som er MEGET glad i forhold til nogle af de andre!

Håber i har det godt i Danmark og nyder det gode vejr jeg har sendt hjem! Vi har ikke haft så meget tid til at være udenfor, men i dag fik vi lov til at spise vores frokost ude – hvilket betød vi var ude i lidt over en halv time! Det er meget i forhold til de andre dage. Og jeg havde derfor ikke solcreme andre steder end ansigtet. Hvilket jeg fortryder! For allerede efter 20 min, kunne jeg se kanter og at jeg var rød. Har siddet med det ene ben under et armlæn så der er sådan en flot stribe på mit ben nu…. Der er ca. 30 grader idag, så lidt mindre end igår – men solen er meget skarp!
Smutter til time igen, for at passe bebser, but stay tuned everyone!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkælelse på højt plan