sazoooo

Alt og ingenting

… Eller næsten :p Det her indlæg bliver i hvert fald et lille hurtigt indlæg med nogle små ting i hverdagen.

 1. Jeg har fået pizza (godtnok hjemmelavet, og godtnok sund, men stadigvæk!!) til aftensmad!
 2. Jeg har fri for i dag og har fri helt indtil mandag morgen!
 3. Min weekend kommer til at stå på en masse vand 😉 Poolparty med nogle af de andre au pairs hos Janine imorgen og tur til hamilton pool søndag
 4. Mit fitnesskort er blevet brugt flittigt
 5. Jeg er endelig FÆRDIG med mine 6 timers online teorilektioner! YAY
Hmm.. Hvad kan jeg mere fortælle. Igår var jeg hjemme ved Janine efter arbejde for at få styr på college ting, og her i efteråret skal jeg kun overvære en universitetsklasse. Når det er på universitetet og ikke på et college så skal man ikke have den endelige eksamen efter semesteret men man kan så til gengæld heller ikke bruge til noget at man har været i den klasse. At være rigtig del af klassen er desværre ALT for dyrt! Jeg ved endnu ikke helt hvad jeg skal tage fordi timerne bare ikke passer ind i mit skema, men måske ender det med at blive noget avanceret matematik eller noget sprog. Det passer bare dårligt at alle sprogklasserne er fordelt på 3 dage om ugen men så kun i 50 minutter, ville hellere at det var to gange om ugen og så i længere tid.. Men de har både italiensk, arabisk, russisk, spansk, kinesisk og japansk, så det er ret sejt.. Ved bare ikke hvilket sprog jeg vil vælge hvis det er – nogen forslag??
Lige et lille bonusbillede fra i dag da jeg hyggede med Alex!

Okay måske ikke verdens fedeste indlæg, men der er ærlig talt ikke sket særlig meget og synes bare det var længe siden jeg havde skrevet et indlæg.. MEN der skal nok blive masser at skrive om i weekenden 😉 Håber i render og har det fabelagtigt og at vejret stadig er nogenlunde! 
Mange kram

2

 • Lige en lille kommentar til dine sprogfag. Du skal tænke på at du kun har faget i kort tid, og hvis du vælger russisk, japansk, kinesisk eller arabisk så er der jo et helt nyt alfabet at lære. Så de fag når du nok ikke at lære så meget af. Bare lige en tanke. Jeg går forresten og overvejer at tage spansk her til efteråret, jeg kan nemlig også vælge mellem nogle sprog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænkte spansk! For det ville lyde fedt at bande på spansk….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sazoooo