Pool partay!

Hamilton Pool

Først og fremmest vil jeg lige sige: Hamilton pool levede ikke helt op til forventningerne fra billederne på Google! Men heldigvis kan godt selskab gøre en hel del 🙂
Vi tog til Hamilton pool som ligger i et naturreservat to timers kørsel nordpå. Da stedet er ret småt lukker de kun det antal biler ind som kan være på deres parkeringsplads så vi måtte holde i kø i lidt over 30 minutter, men det kunne have været meget værre. Hvis vi var kommet senere ville vi holde i en helt utroligt lang kø som der opstod efter os. Vi var rigtig mange for en gangs skyld men nogle af dem tog hjem hurtigt så det kun var den bil jeg var kørt i som blev. Men vi hyggede os i vandet og tog nogle billeder. Da stedet er et naturreservat var der ikke rigtig nogen steder at sidde/ligge så det var svært at blive i vildt lang tid.

Hamilton pool klippeområde

Posing på klipper med pigerne

Alle de deltagende au pairs (undtagen Seraphina igen…) i “poolen”

Efterfølgende tog vores bil (Franzisca, Seraphina, Janine, Golf (fra Thailand) og jeg) ud at spise sammen på en fancy grillbar der hedder 54thstreet. Seraphina fortalte tjeneren at hun havde noget at fejre, nemlig at hun har været i USA i 11 måneder og nu kun har én måned tilbage. Lidt efter kom vores tjener tilbage med en kage med is og lys i! Vi har nu aftalt at det er en god måde at få gratis kage på 😉

Seraphina og hendes celebration kage

Det var i hvert fald en rigtig dejlig heldagsudflugt sammen med nogle skønne piger!
I går aftes havde jeg en meget lang snak med min værtsmor fordi jeg har nogle problemer her og vi er begge to meget bange for at vi ikke kan løse dem i det lange løb. Vi giver det dog en chance og hvis det skulle komme så vidt som at jeg bliver nødt til at rematche har jeg lovet at vente til babyen er en måneds tid fordi de virkelig har brug for hjælpen der. (Hvis i ikke ved det er min værtsmor gravid og er sat til den 8. oktober, men hun tror hun føder lidt tidligere). Vi vil dog blive ved med at snakke om tingene og måske får vi det til at fungere i sidste ende.
Til gengæld fik vi heeelt vildt lækker aftensmad igår!! Vi fik pulled pork med pestolasagne, og jeg spiste for en gangs skyld så meget at jeg ikke kunne spise dessert.. Lækkert med noget godt mad som mætter 😉

I denne her uge arbejder jeg til ret sent mange af dagene og starter derfor også senere fordi Nono (Jasons far) er meget syg og skal opereres for kræft imorgen.. Ellers er der ret stille i huset fordi Alexander er startet i skole fra 7:30 til 14:30 så han er væk meget af dagen.

Bonusbillede: ben på sin cykel

Bonusbillede til far: din næste mercedes 😉 Synes den er ret awesome

Ellers håber jeg i stadig har det godt, det regner jeg med når jeg ikke hører fra jer :-p Det var alt for denne gang (prøver at være bedre til at blogge for Lise er altså fandens god til at huske det…) 

Mange kram

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pool partay!