Børnefødselsdag og kedelig fridag

La Cantera mall

SUCCES! Mine værtsforældre fik det ordnet sådan at jeg kunne låne bilen et par timer, så jeg skyndte mig at tage til det nærmeste store “shopping center” fordi det er tax-free weekend på køb under $100. Havde sagt til mig selv jeg ikke måtte bruge hele min løn som jeg fik fredag, meeeeeen.. Det var jo tax-free! Centret er udendørs, hvilket betyder at du går ind igennem nogle af de stier der er imellem butikkerne og så kommer ind på et kæmpe område hvor der så er butikker langs “udkanten” og små cafeer, siddepladser og andet udsmykning i midten.

Ulempen ved et udendørs center her i SA er dog at det er meget, meget varmt, og det er i forvejen hårdt at shoppe! Stedet er meget større end jeg troede da Sara fortalte mig om det, så blev glædeligt overrasket af flere forskellige butikker jeg ikke vidste lå der, som A&F, American Eagle, Body Shop, Sephora og Apple.

Underligt udsmykning ved en legeplads

Et af de mange vandfald – folk bruger dem som ønskebrønde så de
bugner af småmønter

Mine køb: maxi dress, lille taske, body polish og natcreme

Så tænker i nok det ikke var meget for en hel løn…. Men, jeg kender en der snart har fødselsdag også 😉 Turen til La Cantera betød også at jeg for første gang kørte på motorvej ALENE, så jeg er meget stolt, specielt over at jeg ikke kørte forkert! Nu kan jeg så også finde til Six Flags Fiesta Texas da det ligger lige bag ved centret – det skal nok blive nødvendigt på et tidspunkt! Måske når min søde søster kommer på besøg, snart?
xoxo

3

  • JAAAAA, det her indlæg kan jeg godt lide!! Jeg synes mega meget vi skal tage i sig flags. Finder ud af det i morgen aften, håber det lykkes 😀 ps, glæder mig til at se dig i den maxi dress

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnefødselsdag og kedelig fridag