Alt og ingenting

Pool partay!

Har haft en skøøøøn eftermiddag hos Janine, i selskab med en masse tyskere…. Vi var Janine, Scarlet, Franzisca, Seraphina og Klaudia alle fra tyskland, og så selvfølgelig mig. Det var kanon hyggeligt og de var ret glade for mit kamera 😉 Vejret var selvfølgelig godt som det stortset altid er her, og for en gangs skyld har jeg fået noget tan! Mine skuldre er efterhånden ret brune i forhold til resten af min krop fordi de altid er blottede, men mine arme og ben er efterhånden ved at følge med. Resten af kroppen er dog ikke noget at prale af :p (UNDSKYLDNING: når jeg svømmer med drengene har jeg altid badedragt på!)

Vi fik pizza til aftensmad men jeg måtte desværre afslutte aftenen ret hurtigt da min værtsmor skulle bruge bilen. Men det var en skøn eftermiddag så længe det varede, og nu vil jeg hvile mig så jeg er klar til endnu en dejlig dag imorgen hvor stortset alle au pair’sne fra SA drager til Hamilton Pool på en heldags-udflugt.

Seraphina er desværre ikke herpå da hun er mesterfotografen, men
ellers er det fra venstre: mig, Scarlet, Klaudia, Janine og Franzisca

Jeg skypede med min søde mor i 2,5 timer i dag, hvilket altid er godt hvis man savner dem derhjemme, for så kan man altid lige blive mindet om hvorfor man forlod dem 😉 Ej, jeg savner jer selvfølgelig og elsker jer rigtig højt! Det er altid rart at høre fra jer <3
Det var meningen jeg ville lægge mig til at sove tidligt igår så jeg kunne komme op og træne inden jeg skulle skype og derefter videre til pool party, men Janine ringede til mig klokken 21:30 og spurgte om jeg ville med i biografen klokken 22:00 og se Sparkle. På det tidspunkt havde jeg lige færdiggjort min teoriprøve online (bestod, jaaaa) og havde egentlig taget nattøj på og børstet tænder, men hun ville så gerne så jeg skyndte mig at klæde om igen :p Filmen var ikke noget helt vildt specielt, men den var okay og Janine og jeg hyggede os meget. Ikke en anbefaling herfra (desuden manglede der lækre fyre at kigge på). Biografturen resulterede så i at jeg først var hjemme 01:30 og dermed kom sent i seng, og ikke magtede at stå op og træne idag… Min familie var ude af huset klokken 9 så der var helt usædvanligt stille og det var meget let at sove i forhold til hvad det plejer at være.
Ellers håber jeg selvfølgelig stadigvæk at i har det godt og kommentér ENDELIG hvis i føler for det.. For så føler jeg at jeg har læsere 😉
HUGS AND KISSES

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt og ingenting