La Cantera mall

sazoooo

I dag har vi været i SA zoo (sazoo, hæhæ), og der skal jeg bestemt hen igen! For som Sara siger: Der er zoo, og så er der zoo med Alexander…. Han var i et meget dårligt humør, så ligeså snart vi stod stille gik han helt amok – vi skulle altså altid være i bevægelse.. Så kan i nok gætte at det ikke er sådan helt vildt mange dyr jeg har fået kigget på og taget billeder af. Vi var der faktisk kun i ca. 45 min, før vi blev nødt til at tage hjem igen. Heldigvis har jeg fået årskort dertil af Sara sådan at jeg kan tage Ben alene hvis det er. Hvad jeg dog nåede at observere var, at de har rigtig mange reptiler, krybdyr osv., fordi de generelt lever meget i det fri her. Sara fik dog også lige fortalt at de har wild dogs i Stone Oak park, som jeg fortalte om var der hvor jeg så den slange.

Selvom dagen ikke var så udbytterig fik jeg taget en lille smule billeder og jeg fik da også en fornemmelse af hvor stort det er og hvilke dyr de har – jeg så bare ikke så mange af dem. Det var faktisk lidt som at være blind i zoo, vi gik bare forbi alle burene mens Sara sagde: “Der er de sorte bjørne, der er næsehornene, der er geparderne” osv.. Jeg har taget lidt billeder, men ikke ligefrem af verdens mest spændende dyr, håber i bærer over med mig!

flamingoer

Sorte bjørne

Komodo Varan

Ved sku ikke lige…

Næsehorn

Den her uge bliver rigtig hård, eller er det faktisk allerede. Den kommende weekend er min første hele friweekend, så de 45 timer som jeg må arbejde om ugen skal fordeles ud på 5 dage (faktisk 4,5 dage fordi min halve fridag fra sidste uge var igår) hvilket betyder 5 timer mandag, og 10 timer tirsdag-fredag… Men så er der heldigvis en rigtig lækker weekend i vente! Jeg kan afsløre en lille smule: søg på “hamilton pool texas” på google og kig på billederne 😉 
Igår var jeg til et lille farvelparty for Debbie, en au pair som har været her i to år. Vi var på cheesecake factory, som var min første, men bestemt ikke sidste gang! Lækkert lækkert. Cheesecake factory ligger i La Cantera (altså den vi var på), så det var anden dag i streg der. Denne gang fik jeg lov til at opleve La Cantera at night og det er altså super flot! 
Næsten hele au pair gruppen samlet

Okay, tænkte ikke på at tage et billede inden jeg var begyndt…
Men det er meget lækker Snickers Cheesecake – kunne dog ikke spise det hele

La Cantera at night – elsker det sted!

Jeg er desværre ved at blive lidt syg, har ondt i halsen, hævede kirtler, er forkølet og generelt bare lidt sløv. Ikke lige den bedste uge at have det sådan i, når det er full on på arbejdet! Så jeg må hellere få mig lidt søvn.. Godnat til alle mine søde læsere (mor, far, daniel, kristina, anja, matias, lise… er der flere? haha) SOV GODT

7

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

La Cantera mall