Sæt pris på de små ting

Starten på en skøn weekend

Så er det tid til forkælelse! Jeg er taget med min værtsfamilie på miniferie til en lejlighed ved Texas kyst som min værtsfars forældre ejer. Vi er lige ankommet og jeg elsker det allerede og er sikker på jeg godt kunne bruge mere end en weekend her… 
En smuk solnedgang mødte mig da jeg gik en tur efter vi var ankommet og dejlige omgivelser overbeviser mig om at min fridag på søndag bliver helt fantastisk. Så skal jeg til poolen og få noget tiltrængt tan!
Den smukke solnedgang

Udsigten fra terassen

De andre er ude at spise og de har lovet at tage noget med hjem til mig. Bare sådan at jeg kunne få lidt alene tid – det bliver højest sandsynligt fish’n’chips som jeg aldrig har smagt før så det bliver spændende…
Bilturen var åbenbart for lang for jeg nåede at blive færdig med første bog i hunger games og er allerede begyndt på den næste.. Det er meningen den skal kunne holde weekenden ud, men jeg tvivler efterhånden lidt. Så må jeg finde noget andet at give mig til!
Den ene af de to pools der er her, som jeg glæder mig
til at skulle dykke i imorgen!

Lejlighedskomplekset som vi bor i

En af nabolejlighederne valgte at fyre op for en ordentlig Justin Bieber fest her til aften og man kunne høre flere børn huje og heppe. Bare ikke det ødelægger min nattero for så skal jeg nok personligt finde Justin Bieber og sige at det er hans skyld at jeg er cranky om morgenen. En af mine roommates fra akademiet, Grape (som frugten hvis i kan huske det) bor nemlig i Atlanta, Georgia og Justin Bieber bor i nabolaget har hendes værtsfamilie sagt. Det bliver ikke noget kønt møde!
Well, skal nok opdatere om min weekend, men den kommer sikkert bare til at indeholde en masse solbadning ved poolen.
Mange Kram, nu fra Port Aransas, Texas!

4

  • Hvis du møder Justin Bieber, så sig han også skal hive sine bukser op.. Er det ikke noget med han går med hængerøv? so last decade! Ellers lyder det dejligt med en weekende ved kysten. Skulle de bøger ikke holde til hele året? :-O Og er de gode? Skal man glæde sig til at læse dem? Mys!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Skat skat skat – bøgerne er FANTASTISKE!!! men alt for korte.. Well, jeg læser dem nok mere end en gang så 😉 hæhæ – glæd dig rigtig rigtig meget!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie 😀 Bliv endelig ved med at poste indlæg på din blog 🙂 jeg overvejer nemlig selv at blive Au Pair i USA xD Og din blog hjælper mig rigtig meget xD Jeg har fulgt alle dine indlæg fra start af og jeg sender positive tanker og kram ned til dig 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det bare fantastisk at der er nogen der følger med! Jeg håber jeg kan være med til at give dig mod på at tage afsted, for selvom jeg kun har været her en uge er det helt sikkert noget der skal opleves 🙂 Sig endelig til hvis du har spørgsmål eller noget så skal jeg prøve at besvare dem selvom jeg ikke er så kendt på området endnu! Tak for de positive tanker og kram, dem kan man bestemt ikke få for mange af!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæt pris på de små ting