Så meget at fortælle og så lidt tid!

Den bedste weekend i mands minde

Jeg havde den bedste weekend man kunne forestille sig. Ikke grundet de ting vi lavede, selvom vi bestemt lavede nogle sjove ting, men mest af alt fordi jeg var i det selskab som altid har været der for mig, hele mit liv. Der er intet der kan erstatte min fantastiske søsters selskab og jeg er taknemmelig for at det netop var hende jeg fik lov at tilbringe 3 hele dage med.

Nå men i må hellere forberede jer på et langt indlæg, for jeg har tænkt mig at fortælle alting ned til den mindste detalje!

Lørdag:
Jeg hentede Anja i lufthavnen klokken 13:10 (hun var dog en smule forsinket) og så var det ellers en dejlig genforening. Hold op hvor var det rart at få et kram af hende igen, det har jeg vist taget lidt for givet nogengange! Nå, men vi kørte til en park der hedder San Pedro park, hvor der er en offentlig pool, der desværre kun har åbent til slut august. Her synes de åbenbart det er for koldt at bade i 30 grader. Men vi nød en picnic som Sara havde lavet og doneret til os mens vi lige fik opdateret hinanden om en hel masse – selvom vi snakker sammen engang imellem så er der altså meget på 2 måneder som man ikke har fået fortalt hinanden. Efterfølgende tog vi hjem så Anja kunne hilse på min værtsfamilie, som alle var ret glade for at se hende. Sara snakkede som altid i en evighed så der gik noget tid inden vi forlod huset igen. Denne gang gik turen til La Cantera for at shoppe som kun to søstre kan, hvorefter den stod på aftensmad på Cheesecake Factory. Da mørket faldt på besluttede vi os for at tage til Dave and Buster’s som er en arkade hvor man kan betaler for nogle point som man kan spille med og så tjene billetter, alt efter hvor god man er, som man så kan bytte til nogle materielle gaver. Man kan også gemme billetterne på sit D&B kort og spare op til en af de store ting i shoppen.
Herefter var vi begge to ret trætte (Anja havde været i byen fredag aften og kun fået søvn i flyet….) så vi tog hjem og var hjemme ved 24-tiden. Her reddede vi seng til Anja og satte en film på med lidt film og slik hygge. Klokken 1:30 poppede det lige op på skærmen at de hjemmefra var logget på skype. Vi besluttede os altså derfor at ringe dem op og skype sammen, så mor og far kunne se os begge på samme tid. Det var en succes og rigtig rart at kunne dele en skype-date, og chokerende nok nåede lillebror at stå op og snakke lidt med inden vi lagde på. Klokken 2:30 var vi dog virkelig smadret og besluttede os for at gå i seng – men en times skype var fantastisk! Ved 3-tiden faldt vi så i søvn og vi frygtede for vækkeurets ringen klokken 9:00 og ikke mindst larmen fra mine værtsbørn som vi vidste ville starte senest klokken 7….

Søndag:
Vi vågnede til et forfærdeligt vejr… Det stod ned i stænger og vores plan om at tage i sixflags så pludselig meget sort ud! Vi stod en smule bedrøvede op og gjorde os klar og sådan inden den stod på mexicansk morgenmad, som Sara have købt til os. Det var ikke fordi det smagte dårligt, men i vores øjne var det bare ikke morgenmad! Heldigvis var klokken alligevel 10:30 inden vi fik tid til at spise. Efter mange overvejelser valgte vi at trodse regnen, for vejrudsigten sagde at regnen ville stoppe mellem 12 og 13. Klokken 11:30 stod vi ved indgangen til sixflags iført Sara og Jasons regnjakker og totalt klar til at blive våde. Lige som vi skulle til at betale kommer en kvinde løbende hen til os og spørger om vi har betalt endnu. Vi siger nej og hun tilbyder os et stykke papir hvorpå der står at vi kan få to gratis indgangsbilletter, for hun kunne altså ikke bruge dem til noget. Sådan noget sker altid for den der står ved siden af i køen, så vi var vildt overraskede. Men der stod ingen ved siden af i køen og vi var alligevel glade for at damen valgte at give dem til os når nu der ikke stod nogen ved siden af 😉 Så vi kom altså gratis ind i stedet for at betale $60 for en billet hver og vi blev enige om at hvis besøget ikke var så langt så havde vi ikke mistet så meget på det, andet end de $17 vi betalte for parkering. Forlystelserne var insane i forhold til dem i DK og regnen satte da lige prikken over i’et når det føltes som om man fik stukket nåle i hele ansigtet når man var oppe i en forlystelse. Som ekstra bonus valgte regnen ikke at stoppe men til gengæld tage til i styrke efter middagstid. Vi valgte derfor fuldstændig at lade være med at tænke på regnen og i stedet prøve vandforlystelserne også. Efter to timer var vi fuldstændig gennemblødte og selvom vi kun havde prøvet 5 eller 6 forlystelser valgte vi altså at tage hjem. I starten var luften varm så det var ikke så slemt, men det blev altså lidt koldere og vi lignede mormødre på både hænder og fødder. Der var ikke rigtig nogen mennesker i sixflags pga. vejret, vi stod på ingen måder i kø nogen steder, men en del af forlystelserne f.eks. trærutchebanerne havde lukket pga. regnen. Derudover er parken ret stor og indeholder meget “pynt” med forskellige huse i de forskellige områder, og desuden gemmer de lidt indgangene til de forskellige forlystelser så de er ret svære at finde. Vi magtede ikke at gå at kigge på kort og sådan og blev enige om at det klart ville have været lettere hvis vejret var bedre. Derfor valgte vi allerede at tage hjem. Da vi går mod exit bruger vi dog lige lidt penge i souvenir-shoppen nu når det var gratis for os at komme ind. I udgangen får vi så lige stukket to nye billetter i hånden og får at vide at vi da kan komme tilbage en dag hvor der er bedre vejr! Hurra for venlige mennesker og gratis indgang til sixflags gange to 🙂 Vi gik altså derfra med en følelse af at vi på ingen måder havde spildt vores dag!

Den første rutchebanetur – stadig med make-up på…
I riverrafting, nu ligeglade med vejret (og udseendet..) :p 
Riverrafting..
Anja elsker supermand

Vi tog hjem for at tørre os lidt og fik i mellemtiden en lille snak med både bettebror, storebror og Kristina på skype. Klokken blev 15 og vi begyndte så småt at blive sulten efter noget frokost, så vi tog på Luciano, en italiensk restaurant, og fik pizza. Efterfølgende kørte vi downtown så Anja kunne se the big city (som et eller andet sted ikke virker særlig stor), hvor vi først shoppede i River Center Mall (jeg får det til at lyde som om vi købte meget, men det gjorde vi altså ikke.. Men vi kiggede på rigtig mange ting!) og bagefter besluttede os for at tage på Ripleys tur hvor vi tog på både voksmuseum, 4D biograf og “believe it or not”-museum. Voksmuseet var skuffende i forhold til Madame Tussauds i London som jeg har set, men det var da stadig en sjov oplevelse. De havde også et “skræmmehus” som vi endte med ikke at gå i fordi jeg åbenbart hidsede Anja så meget op så hun ikke turde gå derind med mig – hun sagde hun havde gjort det hvis det ikke var mig hun havde med, men det ved jeg nu ikke om jeg tror på… Bagefter i 4D-biografen som var virkelig sjov, synes jeg! I stedet for en slags film som man kan se i Fårup Sommerland så var det ligesom to forskellige rutchebane-ture. Jeg er tydeligvis typen der bliver let forskrækket i 4D og det virkede bare så virkeligt så jeg var ret dårlig til at holde min mund… Jeg tror næsten Anja følte sig mere underholdt af mig end af selve 4D-oplevelsen :p Til sidst tog vi i “Believe it or not”-museet som var rigtig hyggeligt, og vi gik bare og tog en masse billeder og hyggede os. Det lukkede klokken 20, hvorefter vi gik en tur langs San Antonio River (ikke en særlig lang tur, men hun skulle lige se den), og da vi ville finde bilen gik vi forbi en McD som blev aftensmad; nemt, billigt og hurtigt var lige os. Gårsdagens tur i D&B var så hyggelig at vi valgte at tage et smut forbi der igen. Vi skal vist passe på at ludomanien ikke overmander os 😉 Bagefter hjem i seng, men vi kom igen til at snakke lidt så klokken blev næsten 2:30 inden vi faldte i søvn….

På Luciano
Ude at shoppe – i souvenirbutik
Meget fake Sarah Jessica Parker og min flotte søster
Miley Cyrus (skulle det i hvert fald forestille…) og jeg
Anja på Hogwarts!
Anja i Oprah show
“I can do it!” med doctor Phil
Mig ved et mammutskelet – fandt aldrig ud af om det er ægte
Anja fjoller som altid
Anti sumo-bryder Anja
Being a bad girl
Ja…
Mus? eller..

Mandag:
Vi havde sat vækkeuret til klokken 9:00 men da klokken blev 9 og vækkeuret ringede var der helt stille i det lille hus for drengene var i skole. Derfor, som nogen nok kan gætte, faldt vi meget hurtigt i søvn igen. Ca. 9:30 vågner jeg dog stædigt, fast besluttet på at få noget ud af dagen. Vi stod altså op, fik cocopops og crüsli til morgenmad, gjorde os klar osv. Da vi begge skulle i bad gik tiden altså hurtigt og klokken blev 11:30 inden vi kom ud af huset. Vi kørte lige forbi Krispy Kreme Doughnuts og fik sådan nogen med på vejen så Anja også kunne prøve det, inden vi satte kursen mod Natural Bridge Caverns som var destinationen for denne dag. Det er et sted hvor de har grotter som man kan komme på guidede ture i og nogle udendørs aktiviteter som vi dog ikke gjorde brug af. Der er ikke så meget at fortælle om grotterne, det hele må i se på billederne. Klokken 14:30 var vi færdig og havde spist frokost, hvorefter vi besluttede os for at tage i Natural Bridge Wildlife Ranch som ligger lige ved siden af. Her kan man komme på en Wildlife Safari i egen bil hvor man ser forskellige dyr. Safarien bliver kaldt “African Safari – Texas Style” jeg kan dog ikke helt finde ud af hvorfor. Vi købte en brochure med billede og lidt information om alle de dyr vi kunne se derinde, og vi kom ret hurtigt frem til at under halvdelen af dyrene er Afrikanske… Well well, det gjorde ikke safarien mindre spændende! Vi kørte rigtig langsomt igennem og fodrede dyrene med det mad vi var blevet tildelt ved indgangen. Man måtte godtnok ikke håndfodre dyrene men nogen af dem virkede så harmløse at vi tænkte det var okay. Der var mange forskellige slags “bukke” eller hvilken kategori de nu hører under: f.eks. springbok, gemsbok, waterbok, aoudad og mange andre. Der var dog også andre dyr som amerikanske bisoner, zebraer, lamaer, emuer, æsler og strudse. Anja og jeg var vildt fascinerede og mange af dyrene var rigtig tamme selvom det altså er vilddyr. I fangenskab havde de følgende dyr som man kunne se: kænguruer, lemurer, næsehorn, kameler, giraffer og forskellige fugle. Der var selvfølgelig også et sted man kunne klappe geder. Vi brugte tiden til det sidste sekund hvor vi blev nødt til at køre fordi jeg skulle arbejde fra 17-20. Men det var en rigtig fed oplevelse og klart både pengene og tiden værd!

Billeder fra Natural Bridge Caverns; enjoy

Cave bacon!

Natural Bridge Wildlife Safari;

Vi tog hjem og jeg skulle arbejde fra 17-20. Det bestod altså af at Anja og jeg legede med drengene indtil maden var klar, vi spiste, vi kørte over til Bija og Nono så drengene kunne tage en tur på deres cykler og til sidst lagde vi dem i seng. Bagefter besluttede Anja og jeg os for at slutte en skøn weekend af med en tur i biografen, så Anja kiggede på film og tider mens jeg lagde drengene i seng. Anja fandt en biograf som ligger i nærheden som jeg ikke havde hørt om, men det var kun der Magic Mike gik, som vi gerne ville se. Det viste sig at være en biograf hvor film som lige er udgået i en normal biograf begynder at køre, så man lige får en ekstra chance for at se filmene. Det her er bare meget bedre for da vi ville betale fik vi prisen: $4 for to personer og gratis popcorn billetter oveni. Det er da lige til at overkomme! Biografen er rigtig stor, har behagelige sæder og så var vi de eneste i salen – det var altså totalt win-win situation. Er da glad for at Anja lige fik vist mig den biograf 😉 Filmen var rigtig god, som de fleste piger nok ved. Jeg kender i hvert fald rigtig mange der har set den! Det var en skøn afslutning på en fantastisk weekend. Klokken var 24:00 da vi var hjemme og vi var faktisk rigtig smadrede efter tre travle dage og ikke ret meget søvn.. Og vi vidste at vækkeuret ringede klokken 6:00 for Anja skulle være i lufthavnen senest 7:30.

Tirsdag stod vi bare op, ret trætte og smadrede, spiste morgenmad og tog afsted. Hun blev sendt godt afsted, men jeg savner hende allerede! Selvfølgelig har tumpen glemt et par ting, men sådan er det vel altid 😉 Glæder mig i hvert fald allerede rigtig meget til at se hende igen når jeg besøger det store Californien!

Jeg håber i nød indlægget og billederne og fik al den information i kunne kapere 🙂 Jeg vil gerne sige tak for den bedste weekend til min fantastiske søster, du gør det nu godt <3

Mange kram fra den igen ensomme pige i Texas

(I opdagede måske at jeg droppede at skrive billedtekster undervejs – jeg magtede det ikke til sidst, sorry. Lovede jo at indlægget ville komme op senest onsdag, og jeg vil altså holde hvad jeg lovede – jeg tilføjer det nok imorgen, så hold øje hvis du er nysgerrig)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så meget at fortælle og så lidt tid!