Den bedste weekend i mands minde

Mobilen på lyd…

Jeg havde fri klokken 20 her til aften, og skulle ud og “fejre” Seraphinas sidste weekend her i SA. Inden jeg tog ud fik min værtsmor da lige fortalt mig at hun har mærket en del veer idag og specielt her til aften, så hun bad mig pænt om at have mobilen på lyd altid fra nu af, for hun mener selv at babyen kan komme når som helst. Puha, lige nu er altså et dårligt tidspunkt, efter min mening! Heldigvis fik jeg da overstået denne aften uden at blive ringet op og bedt om at komme hjem. Vi tog ud for at bowle og i lasergame, Seraphina, Franzisca, Janine, Klaudia og jeg. Desværre var der alt for lang kø til bowling, så vi tog kun i lasergame og sad ellers bare og snakkede resten af tiden. Min pistol i lasergame virkede åbenbart ikke og det var jeg ret længe om at opdage, så fik først byttet den ud da der var 2,5 minutter tilbage :p Den havde altså slet ikke talt point op, så det så ud som om jeg var meget dårlig i forhold til de andre… (Det kan også godt være jeg var, men det kan man jo ikke vide nu ;-)) 

Sara må altså heller ikke føde imorgen, for der har jeg en aftale med den danske pige her, som næsten lige er ankommet, om at vi skal have en afslapningsdag. Vi skal i spa, have massage, manicure og pedicure – åh hvor jeg glæder mig! Situationen er nemlig den at Bija er i Seattle indtil tirsdag, og Nono er stadig ved at komme sig over sin operation, og de var ligesom Sara og Jasons backup. Dvs. hvis Sara føder imorgen skal jeg blive ved drengene selvom imorgen er min fridag. Og det magter jeg bare virkelig ikke efter en lang uge!
Til formiddag var vi på familietur. Vi tog først til farmers market hvor jeg smagte den bedste is nogensinde: jordbær-basilikum! Den smagte virkelig genialt.. Så gik vi en tur langs SA river, men ikke særlig langt for Sara er ret højgravid. Derefter tog vi til Japanese Tea Garden for at gå en tur, og til sidst spiste vi frokost. Ellers har jeg ikke så meget at fortælle, ugen er gået sindssyg stærkt men har også været vildt udmattende. Sov f.eks. i alle de tre timer jeg havde fri midt på dagen idag, pga udmattethed!

Lige en lille fotobomb fra idag:

Endnu et af Texas’ underlige skilte…
Den smukke Japanese Tea Garden, udsigt fra plateau
Der bliver gjort klar til bryllup i pavillonen i Japanese Tea Garden 
Vandfald i JTG
Selvglad nummerplade på random bil: “Txdick” …
Mig, going out med the german girls

Det var vist alt for denne gang.. Lige en lille smule bonusinfo:

  1. Jeg har været i USA i to måneder imorgen! Hvem havde dog troet at tiden ville flyve sådan afsted?? 
  2. Jeg har ikke drukket alkohol i 10 uger nu! Det er totalt kold tyrker jeg tager mig her… Savner fest og ballade med den bedste x-klasse!
Sleep tight DK, og kryds lige fingre for at Sara klemmer benene sammen en dag endnu 😉
Mange Kram

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste weekend i mands minde