Tilbage til hverdagen

Rushing through the day

Er du sindssyg en dag og klokken er kun 13:30….. Måske virker alt bare mere uoverskueligt dagen efter man gav den ALT for meget gas i fitness og hver en muskel skriger ved den mindste bevægelse. Først til svømning med Ben klokken 9, så skynde sig at klæde om og til børneteater klokken 10 hvor vi så “The princess and the please”. En meget overgearet Ben overser at det altså går ned af da han hopper op og ned af spænding – han falder to trin ned og vælter en række med stole inden nogen overhovedet kunne nå at tænke “av”. Han var dog dygtig og fordi jeg sagde man skulle være stille i teateret græd han ikke men jeg tror på det gjorde ondt! Uha et blåt øje og blå mærker på ryggen.

Nå videre i parken klokken 11 og selvfølgelig er det mest spændende i parken Idag gyngerne… Han ville bare se mig lide når mine stakkels opbrugte arme skubbede ham! Derefter videre til lunch-date med “mor og far” på mexicansk restaurant hvor Bens opførsel ikke lagde skjul på at han trængte til en lur… Jeg spiste ALT for meget, men det smagte bare så godt. Nu kan jeg så slet ikke bevæge mig -.-

Han er så blevet lagt op for at sove hvilket han forhåbentligt gør! Om lidt tager Sara og Jason ud og henter den nye bil så jeg skal bare slappe af med Alexander når han kommer hjem fra skole. Hvis ben ikke lægger sig til at sove bliver det ikke afslapning!

Nå det har altså været en tough dag og den er langtfra færdig timemæssigt! Heldigvis kan jeg glæde mig over at der kun er to dage til min dejlige søster kommer 😀 tiden flyver godtnok!

Advice of the day: “Det skal løbes væk” ordsproget virker ikke. Har du ondt i mavemusklerne så LAD VÆRE med at lave 50 mavebøjninger i håb om at smerten går væk… For det gør den altså bare ikke!
Skriver fra mobilen så ingen billeder til jer Idag, men forestil jer gerne min travle dag! Jeg må smutte, opvaskeren kalder.. SES

1

  • av av av! Jeg kan lige forestille mig det 🙂 Men hvor bliver det dejligt at få Anja på besøg, så hun også kan smage på den rigtige varme!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til hverdagen