Rushing through the day

Så meget at fortælle og så lidt tid!

Jeg ved at der nok er nogen af jer der forventede et lille indlæg eller to mens min søster var her fordi der endelig var noget at skrive om! Men vi valgte at nyde hinandens selskab og desuden lavede vi så meget konstant at vi faktisk ikke havde tid til det alligevel. Vi fik i forvejen alt for lidt søvn!

Desværre må jeg skuffe jer, for jeg bliver nødt til at udskyde det indlæg lidt.. Har samlet fået under 16 timers søvn siden lørdag og i dag skal jeg arbejde i 10 timer – det er altså lang tid når man ikke har arbejdet siden fredag (bortset fra 3 timer igår aftes) og samtidig med er vildt smadret. Jeg skriver lidt på indlægget engang imellem og det skal nok blive færdigt senest imorgen, så i må lige væbne jer lidt med tålmodighed. Jeg kan dog allerede nu afsløre at det bliver et meget langt indlæg for jeg skal lige love for at vi har leget turister og oplevet lidt af hvert! Men glæd jer endelig til det, for jeg har haft verdens bedste weekend 🙂

Ellers kan jeg jo lige fortælle at jeg har fået to vaccinationer idag i hver sin overarm, så begge mine arme føles egentlig lidt tunge i betrækket.. Det kan også hænge sammen med søvnunderskud! Men nu er jeg da i det mindste immun overfor kighoste (som jeg troede jeg var i forvejen, oh well) og influenza (as if….). Men ja, denne dag må virkelig gerne gå hurtigt så jeg kan komme i seng igen….

Hvilke billeder skal jeg så lige hurtigt lægge i dette indlæg? Hmmm. Jeg afslører vist ikke for meget af vores weekend hvis jeg fortæller at vi har spist engang imellem 😉

Cheesecake factory!

Min smukke dejlige søster <3

Stay tuned everyone, der vil snart komme rigtig guf fra weekenden! 🙂

1

  • Haha, vi kan ikke lægge alle madbillederne op, så tror folk jo at vi ikke har haft tid til andet!! Det er hårdt at være SÅ meget turist.Bedste weekend <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rushing through the day