Sygdom, øv øv

Warning: indeholder en del negativitet

Okay, hvis i ikke kan klare et lille øv-indlæg så lad være med at læse videre! Jeg har, som mit sidste indlæg fortalte, været syg siden natten til onsdag. Igår aftes føltes det dog som om at jeg var på sporet til at blive rask, så jeg var ret positiv. Desværre vågnede jeg op imorges MEGET dårligere end jeg havde været de andre dage. Sara slog i bordet og sagde “that’s it, you’re going to the doctor”. Jeg var mere end klar til at protestere for jeg vidste på forhånd, at det var penge jeg virkelig ikke gad at skulle af med. Men et enkelt blik fortalte mig at jeg ikke havde noget at skulle have sagt. Jeg kan selvfølgelig godt følge hende – hun ville gerne have sin hjælp tilbage som ikke havde været der i to dage og hun kunne godt se, at den ikke ville vende tilbage foreløbig hvis det blev ved sådan her.

Well afsted til lægen det gik, heldigvis var der ingen kø (en slags vagtlæge) så jeg skulle ikke vente i særlig lang tid.. Jeg kom først ind til en sygeplejer som skulle tjekke mig og som stillede nogle meget underlige spørgsmål.. Jeg skulle også have målt mit blodtryk hvilket viste sig at blive en længere proces for maskinen ville ikke virke på min arm.. Han prøvede på sig selv og der virkede det fint. Jeg måtte prøve 3 forskellige maskiner og forsøge 8 gange før det lykkedes – og så var der jo selvfølgelig (heldigvis) ikke noget galt med mit blodtryk!

Nå en venlig doktormand kom og så til mig og konstaterede temmelig hurtigt at det var bihulebetændelse. Han snakkede meget om KBH og om den verdensberømte “fiskestatue” man kan se der…. Amerikaner all the way! BAM stemple ud og 125 dollars fattigere, og det tog ikke engang ret lang tid! (måske lidt men det kan ikke være min skyld de maskiner ikke virkede!!) Til walgreens det gik for at få mit medicin, som også viste sig at kunne blive en dyr fornøjelse.. Fik afvide at det ville blive ca 130 dollars men da Sara fortalte at jeg var en fattig studerende (er på skolevisum) fra udlandet som skulle betale det hele fra egen lomme lovede han at se om han kunne gøre det lidt billigere til når det var klar til afhentning. En time senere stod jeg igen i walgreens ved en dame denne gang som kunne give mig mit medicin og vupti en regning på 57 dollars – den mand reddede mine lommepenge!

Nu skal jeg så være på antibiotika i 10 dage og noget halsmedicin, pga ondt i halsen, i 5 dage.. Alt i alt er jeg bare træt af at være syg! Har ikke arbejdet i 3 dage nu, det føles underligt.. Skal højest sandsynligt heller ikke arbejde imorgen og søndag har jeg min ugentlige fridag så først mandag står den på Work igen, eftersom jeg regner med at det antibiotika gør mig frisk temmelig hurtig.

Mit medicin…

…og så meget skal jeg tage 3 gange om dagen

En weekend uden nogen aftaler skal overståes og så bliver weekenden efter højest sandsynligt den bedste indtil videre i Texas – min søster kommer selvfølgelig 😉
Jeg håber at I i DK har det bedre end mig lige nu! xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdom, øv øv