Efterspørgsel...

ak og ve

I dag har føltes som en rigtig lang dag – jeg ved ikke lige hvad der er med min tidssans for tiden.. Imorgen skal jeg arbejde 10 timer, det kan jeg slet ikke lige overskue. Men så skal jeg heldigvis også kun arbejde 5,5 timer fredag og 4 timer lørdag! Lørdag aften er jeg så blevet lokket med ud at skøjte, jeg ved da vist ikke hvad jeg har rodet mig ud i.. Til jer der kender mig, så ved i også godt at det slet ikke er min stærke side, sådan et glat underlag. Men men, man bliver vel nødt til at være lidt social! Heldigvis kunne ingen overtale mig til at tage med i “the haunted house”, for det ville jeg da uden tvivl komme til at fortryde – hvis jeg da ikke døde af skræk først 😉 

Jeg var lige et smut forbi zoo igen igår, skulle passe Ben hele morgenen og havde brug for at lave noget så tiden gik lidt stærkt. Her er lige et par billeder:
Fugleedderkoppen Rosie, som vi lige fik lov at lege med 
En meget tyk fugl, som slet ikke var bange for os

I forhold til at det var en stille tirsdag, så var zoo anderledes spændende denne gang. Som i kan se på øverste billede fik vi lov at lege med lidt dyr denne gang. Først kælede vi for fugleedderkoppen Rosie som Ben slet ikke var bange for – det overraskede mig lidt.. Efterfølgende fik vi lov at kæle for en rattle-snake. Fandt dog aldrig ud af hvilken art det var og glemte helt at tage et billede. øv. Men der var også selve skindet fra en død rattlesnake, og når man rystede halen kunne man høre at den raslede. Det havde Ben det sjovt med, for det var jo ligesom et rigtigt instrument 😉 Meget hyggeligt. Der var også skildpadde skjolde og armadillo-skjolde man kunne studere lidt. Lidt efter kom vi så forbi et sted hvor man kunne ae lidt for en fugl. Det var en ring-necked silk dove (due) som var vældig kælen.. 

Inde i fugle-buret som man kan komme ind i var der så denne her sjove tykke blå fugl på det andet billede.. I starten nærmede jeg mig meget forsigtigt fordi jeg gerne ville have et billede tæt på – men selvom jeg nærmede mig rørte den sig ikke ud af flækken. Jeg måtte faktisk hen og hive fat i Ben på et tidspunkt, ellers tror jeg han havde kvalt den stakkels fugl! Den var i hvert fald ikke hverken genert eller bange…
Ellers vil jeg bare gerne lige give mig selv et lille skulderklap for god blogning for tiden – aner ikke hvor den ekstra tid kommer fra! Jeg har faktisk taget mig selv i flere gange de sidste par dage at have en voldsom trang til at blogge men slet ikke have noget at blogge om – deraf også de lidt kedeligere indlæg de seneste dage. I må jo sige til hvis de bliver for intetsigende indlæggene. 
Derudover har jeg noget meget vigtigt at fortælle jer – og som får stor betydning for bloggen på længere sigt. (Eftersom jeg ikke aner hvor mange læsere jeg har og hvem, så kan det faktisk godt være at de fleste ved det allerede…) Jeg skal bare lige tage mig sammen til at skrive indlægget – for det bliver et af de længere, og mere seriøse.. Som jeg synes er vigtigt er godt gennemarbejdet! Men det skal i nok finde ud af inden længe. 
Husk at stay tuned, jeg er overtaknemmelig for at nogen gider læse min blog så bliv endelig ved. Har i feedback, hvadenten det er negativt eller positivt, så kom da lige med det! 🙂
Mange kram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterspørgsel...