12 dage igen...

Fright Fest

Skulle bogstaveligt talt overtales til at tage til Fright Fest i Six Flags, fordi jeg som altid er bange på forhånd når det handler om sådan noget… Men det var heldigvis ingenting, skræmme mæssigt – det viste sig at være tilladt for børn, nemlig. Maria, Franzi og jeg tog altså i Six Flags igår, og jeg blev meget positivt overrasket. Vi tog derop klokken 17, da der stadig var lyst, og fandt Six Flags meget befolket. Vi kunne altså godt regne ud at vi skulle stå i kø mere end de sidste par gange jeg har været der, men det gjorde os egentlig ikke så meget, for vi snakkede bare en hel masse. Derudover fik Maria og jeg også lige købt en Six Flags flaske, som kostede $11, til at gå og “sutte” i, i de lange ventetider. Der var refill så meget man ville resten af dagen – resten af sæsonen koster det så $0,99 at få den fyldt op. Jeg donerede min til Franzi bagefter, eftersom jeg ikke kommer igen i 2012..

Generelt stod vi nok i kø i gennemsnitligt 25 min. ved hver forlystelse, men som sagt gik det altså ret hurtigt. Det der gjorde det en hel masse værd var selvfølgelig hvor smukt det blev da mørket faldt på ved 19-tiden! Mit elendige kamera kunne selvfølgelig ikke tage billeder i mørket, så dem har jeg desværre ikke nogen af – men vi fik alligevel taget lidt stemningsbilleder, og jeg prøvede at tage billeder imens en forlystelse var igang, det var altså ikke helt let… Det var en rigtig hyggelig dag, uden noget stress, hvor vi bare tullede rundt og snakkede og havde det sjovt.

Maria, Franzi og jeg i en forlystelse
Crazy forlystelse!
Mit cola-armbånd!
Maria og jeg i “supermand”

I dag skal jeg så til Au Pair Social, som kommer til at foregå i Brackenridge park. Det er en familie picnic, hvor au pairs, værtsfamilier og andre interesserede er velkomne, og så er det bare meningen man skal underholde sig selv, og at AuPairCare skal reklamere lidt for at få nye familier. Det er selvfølgelig ikke helt så nederen som det lyder for man er sammen med de søde andre piger, og så er der gratis pizza 😉 Det er ikke så længe, og måske finder nogen af os på at lave noget sjovt efterfølgende.

Næste weekend er min friweekend (og sidste weekend her) så jeg vidste udemærket godt at skemaet ville blive stramt i den her uge, når 45 timer skal fordeles på 5 dage i stedet for 6. For ja, ved denne her familie har man aldrig under 45 timer ligemeget hvad. Tror de har misforstået AuPairCares regel med at det er HØJEST 45 timer om ugen – og ikke PRÆCIS 45 timer om ugen. Så kunne jeg da slippe for al den spildtid hvor jeg er på arbejde men ikke laver en rygende fis… Nå, men det betyder altså at jeg skal arbejde 9 timer hver dag i næste uge, så der kommer slet ikke til at ske noget spændende – deraf højst sandsynligt heller ikke nogen blogindlæg, jeg beklager.
Nå, jeg må hellere komme ud af sengen og få lavet noget fornuftigt inden mit rigtige program starter i dag – det er desværre i USA som det er i DK: din kuffert pakker ikke sig selv…
Ha’ en god søndag venner! Mange kram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 dage igen...