PHILADELPHIA, I LOVE YOU

Dårlig samvittighed :-(

Jeg har simpelthent så dårlig samvittighed over at jeg ikke får blogget. Men der sker ærlig talt ikke ret meget! Det er underligt det der med at skulle starte helt på en frisk – helt ny by, helt nye venner og selvfølgelig helt ny værtsfamilie. Har fået spurgt angående privacy her på bloggen, og jeg kan desværre kun kalde værtsfar for J, værtsmor for C og baby for W. Håber i stadig kan følge med!

Nu har jeg jo oplevet et amerikansk valg, hvilket var mere spændende end jeg egentlig lige troede 😉 Haha. Men tillykke til Obama-manden med de 4 år mere.
I weekenden var jeg jo i Maryland, som var super hyggeligt. C har verdens sødeste familie, og jeg følte mig velkommen med det samme! Vi chillede lidt lørdag da vi ankom, inden vi tog til det babyshower ved 16-tiden. Ved babyshoweret var der mange, mange børn… Mange, mange skrigende, larmende, løbende børn på meget lidt plads! Men maden var rigtig god, sådan noget rigtig bbq. Babyshoweret hed også “baby-q”, hvilket lyder lidt bestialsk i mine ører :p Ellers er der ikke så meget at fortælle om festen andet end at jeg fik alkohol for første gang i 16 uger – jeg fik et glas vin til maden og champagne da kagen blev skåret. Det var vildt spændende med den kage der, det skal i lige have historien om! Jeg ved ikke hvor langt henne den gravide er, men langt nok til at man kan få kønnet at vide. Så de havde altså valgt ikke at få det at vide, men fået deres jordemoder til at skrive kønnet i en lukket kuvert og sende det til den konditor der skulle lave deres kage. Konditoren skulle så lave kagen enten lyserød eller lyseblå indeni, så da kagen blev skåret fandt alle, inklusive de kommende forældre, ud af hvilket køn barnet har! Det er da crazy, synes i ikke? Men meget kreativt, må man da sige. De venter sig altså en lille pige 🙂 Og kagen var mega god! ups…
Da vi kom hjem til C’s forældre igen skulle vi se football-kampen Louisiana mod Alabama. Louisiana tabte desværre i sidste øjeblik, hvilket skabte en lidt dårlig stemning dagen efter :p Søndag stod vi op og fik mega lækker morgenmad, hvorefter C og jeg tog hen for at finde en vinterjakke til mig – det var heldigvis succesfuldt for det har jeg godtnok haft brug for. Bagefter kørte vi tilbage og hentede baby W og hundene og kørte de 2,5 timer hjem. Søndag aften stod den på lækker hjemmelavet pizza! Tak til J for det 😉 Vi får vildt god mad her, det kan jeg godt med.. Hæhæ.

Ellers har jeg bare arbejdet mandag, tirsdag og en lille smule so far idag 🙂 Baby W sover lige nu, så jeg kan lige få det her færdiggjort. Der er lovet snevejr i aften og imorgen, det kan jeg altså slet ikke magte. Det har jeg ikke varmt nok tøj til… Men der loves så 20 grader på lørdag, så det smelter sikkert hurtigt igen :p Weekenden står på hygge og mere shopping med C, W og hundene, for J skal til Chicago tors-søn.

Sugar-pigen
Ziggi-drengen

Det var vist det jeg havde at fortælle for denne gang! 🙂

Håber i har det godt. Jeg beklager for den dårlige blogning herfra, men som i kan se er der altså ikke så meget at fortælle….
Mange kram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PHILADELPHIA, I LOVE YOU