Thanksgiving forkælelse!

Dejlig pakke

Ja, jeg ved godt jeg skylder jer to indlæg; seightseeing og thanksgiving, men det er bare to indlæg der kræver lidt mere tid…. Til det ene indlæg skal der hentes billeder ned fra facebook, til det andet skal der ligges billeder ned fra kameraet…. Så her får i altså bare lige et hurtigt hyggeligt indlæg (skal arbejde om 30 min). Måske får i de andre indlæg senere idag, ellers gør i imorgen, i promise this time!

Fredag, efter jeg havde været på black friday shopping kom der en pakke til mig. Den var fra min dejlige bedstemor, og jeg vidste godt den ville komme. Jeg åbnede den og fandt kalenderlys og slik deri. Lidt efter ringede det igen på døren, denne gang endnu en pakke til mig. Fra min bedstemor. Hun sagde det var et brev, men det er nu som man tager det :p “Brevet” indeholdt i hvertfald et brev, kinder-chokolade, skrabe-kalender og min julegave (som var pakket ind). Jaja, brevstørrelse, den er god med dig bedste 😉

Dejlig pakke fra bedste <3

Grunden til jeg først skriver det nu er, at jeg vidste min søster ville få nogenlunde det samme, og hun har ikke modtaget pakkerne før nu. 

Er der koldt i DK? Selvom der er koldere her end i SA så synes jeg faktisk ikke det er så slemt. Måske var jeg træt af varmt vejr efter 3 måneder, hvem ved.
Vi ses snart,
mange kram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thanksgiving forkælelse!