Thanksgiving med dejligt selskab

Elsker at være begavet!

Måske er det fordi jeg er ved at falde af på den uden skole, men jeg bliver i hvert fald begavet andre steder fra så 😉

Har fået en dejlig pakke af moar og far, som lige ved hvad de skal putte deri!
Pakkens indhold
W og jeg med vores nye nissehuer
W elsker sin nissehue, den er et kæmpe hit herhjemme! Ovenstående billede er allerede sendt ud til samtlige familiemedlemmer og har fået mange “ih’er” og “åh’er”. Jeg ser bare fed ud :p Haha. Nu har jeg to skrabekalendere, og JA jeg har skrevet på hvilken jeg har fået af hvem så jeg kan se hvem jeg skal takke når jeg vinder millionen i år!
Jeg må hellere smutte, W er lige vågnet.
Vi ses på den anden side! 
Kram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thanksgiving med dejligt selskab