Et lille tjek in

Thanksgiving frokost

Thanksgiving er ligesom jul: man spiser alt for meget. C’s forældre ankom (sammen med hundene som har været der siden søndag) og vi dækkede op til noget thanksgiving frokost efterfulgt af familiebilleder. Det var ikke fordi at frokosten var noget helt igennem fancy men det smagte rigtig godt, så forlanger man vel heller ikke mere 🙂 Det bestod af squash/porre suppe og oste/salami bord med kiks – noget jeg ikke har fået i lang tid og som jeg er stor fan af!

Nu slår vi lige allesammen mave mens kalkunen simrer i ovnen. Det er åbenbart også påkrævet at man har to forskellige outfits på til frokost og aften, så nu kan i nyde lidt bord og outfit billeder:

Thanksgiving frokost bord, med W som midtpunkt!
Suppe og oste/salami bord.
Frokost outfit
Frokost outfit (sorry, jeg hader selv spejlbilleder,
men hvordan skulle jeg ellers få det hele med??)

Er allerede dødtræt, det må være pga. maden. Jeg sov ellers forholdsvis længe idag, men var blevet vækket flere gange både aften, nat og morgen, af baby W som desværre er i et træls humør idag. (Kan høre ham skrige nedenunder ligenu… dårlig timing W!)

Nu skal jeg snart spise noget mere, så vi ses. 
Mange kram

1

  • Det ser da lækkert ud. Kan godt lide dit outfit passer til kameraet, godt valgt 😉 håber du får en god Black Friday i dag.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille tjek in