Dejlig pakke

Thanksgiving med dejligt selskab

Jeg havde en rigtig dejlig thanksgiving. I mine øjne var det en helt fantastisk dag fordi det ikke var alt for formelt og proppet med mennesker jeg ikke aner hvem er. Det var en stille og rolig dag med C’s forældre, hvor vi efter frokosten så amerikansk fodbold (som alle vist nærmest gør på thanksgiving), og Redskins bankede heldigvis Dallas Cowboys, så humøret var højt herhjemme!

C’s mor havde lavet en del af side-retterne hjemmefra så vi stod egentlig bare for kalkunen (måske nok det mest centrale, men også forholdsvist let at lave ;-)) og kartoffelmosen.

Langbordet med masser af mad
Første (og sidste…) omgang til mig

På tallerkenen ser i: Kartoffelmos med champignon gravy, grønne bønner, grøntsags kasserolle, spinat kasserolle, stuffing, brød og kalkun. 

Jeg nåede desværre ikke at få et billede af kalkunen inden den blev skåret ud, men det er der ikke noget at gøre ved – den smagte nok ligeså godt 😉 Min yndlings af alt maden var grøntsags kasserollen (det gule i midten af tallerkenen), den var bare vildt lækker! (Eller, ER vildt lækker, for rester er der nok af, selv her en uge efter…) 
Kampen trak ud så den var først færdig lige da vi skulle spise så vi blev hurtige enige om vi ikke magtede at skifte tøj. Så jeg havde altså det samme outfit på hele dagen alligevel :p 
SÅ til desserten:
Thanksgiving tærter – æble, græskar og pekan
Æbletærte med flødeskum og frozen yoghurt
Græskar tærten smagte meget af brunkager…. Men den var bedre end jeg havde forestillet mig, for jeg forestiller mig ikke at græskar smager særlig godt! J og C’s mor stod for alt maden, og jeg takker og bukker for en skøn dag og noget lækkert mad. 
(Jeg beklager at indlægget kommer så sent, men har haft travlt og nu er jeg ved at blive syg. Håber alligevel indlægget tilfredsstiller, og måske gør jer lidt sultne!)
Stay tuned!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dejlig pakke