Again with the magic!

December-weekend i Philly

Jeg havde en meget travl weekend!! Sådan da.. Når jeg ikke lavede noget sørgede jeg for at slappe godt og grundigt af, og droppede derfor bloggen i weekenden. Nu får i så hele smøren på én gang:

Fredag
Min weekend startede tidligt, nemlig allerede fredag aften (det har jeg sjældent prøvet siden jeg kom til USA!), sammen med Sophie og Aurélie (en anden fransk pige). Vi tog i Wells Fargo Center for at se NBA-kampen Philly 76’ers imod Boston Celtics. Jeg havde hørt at Celtics var temmelig gode, så jeg forventede ikke noget stort af selve kampen, men blot hele oplevelsen i sig selv. Da vi først kom ind i salen, eller hvad det nu hedder, var det lige før jeg blev højdeskræk!! Vi skulle sidde på 3. øverste række, og da en basketball bane jo ikke er særlig stor, så er det altså opad i stedet for udad… I starten var der ikke ret mange mennesker, men efter 1. quarter blev der ligeså stille mere fyldt, og stemningen steg betragteligt – især da Philly faktisk også viste sig at være temmelig gode! Hele kampen var meget lige, og endte faktisk lige. Derfor var de ude i 5 minutters overtid, hvor Celtics førte hele tiden, indtil 10 sekunder før slutfløjtet hvor Philly scorede, hvilket betød en sejr til os! Der var sygt god stemning efter det, også udenfor. Imellem quarter’sne var der alt muligt underholdning som, selvfølgelig, cheerleaders, men også andre ting som t-shirt kanon, faldskærms-udsmidning og “the lucky row”, hvor en række vandt noget, i dette tilfælde den nye film TED. Der var selvfølgelig også det berømte kyssekamera, og et fankamera der viste forskellige folk der gik amok i dansk osv. Sidst, men ikke mindst, var der deres fansang som alle stod op og skrålede med på – og siden har jeg så haft den sang på hjernen. Nu kan i jo selv lige nyde den 😉

Se i forhold til den anden side – vi sidder ovenover de der
lysene bannere…
Beat the celts!!
Mig før kampen
Aurélie, Sophie og jeg
SIXERS WIN!!

Lørdag:

Lørdag sov jeg længe, for det havde jeg brug for! Så skypede jeg med min storebror, hvilket også var tiltrængt 🙂 Senere var J på arbejde fordi han var blevet tilkaldt, så C, W og jeg tog ud og kiggede på “Running Santas”. Det er en pubcrawl hvor folk skal være klædt ud som julemænd/kvinder, og så skal de løbe ned af en af Philadelphias største veje og så kan de få billig øl på de pubs de kommer forbi. Til sidst er der så en stor indelukket plads hvor de kan feste. Og nå ja, der var så 5000 julemænd der deltog 😉 Vi missede selve løbet, vi troede det var klokken 17, men det var klokken 16. Men vi så da stadig en masse udklædte, og gik forbi deres endestation.

W og Jule-slash
Julle og W
“Running” santas
Endestationen for julemænd og -damer

Søndag:

Søndag sov jeg længe igen! Derefter skypede jeg med min mor og far, som jeg efterhånden gør ret tit.. Men det er super rart 🙂 Senere på dagen var J, C, W og jeg i den Christmas Village som jeg også var med de andre au pairs. Vi gjorde det fordi C gerne ville have et billede af os allesammen med julemanden (hvis i kan huske W’s sidste møde med ham, ja, så var det altså ikke bedre denne gang…). Derefter spiste vi frokost der (tysk mad, da det jo er en tysk jule-by), og til sidst så vi et juleshow i comcast-bygningen. Har kun ét billede fra juleshowet fordi jeg skypede med Lise så hun kunne se det. 

Lysshowets begyndelse…
Familie Jule-billede

Søndag aften fik jeg lige catchet up på noget julekalender, og ellers bare hygget. Kan slet ikke forstå der kun er 12 dage til min søster kommer! Uhh hvor bliver julen altså hyggelig 🙂 Anderledes – men helt sikkert god! Det glæder jeg mig rigtig meget til at skrive om.

Mandag:
Klokken er allerede 20, tiden flyver for meget!! (I hvert fald min fritid…) Så nu er der aftensmad og så er det julekalender efterfulgt af putsove, så jeg er klar til en dag imorgen. 
Mange varme jule-kram herfra!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Again with the magic!