Elsker at være begavet!

Det sørme, det sandt, december

Glædelig første december kære venner og familie!
Dagen startede rigtig hyggeligt ud, og er udelukkende blevet bedre som tiden gik. Jeg startede ligeså stille ud her til morgen med julemusik og nissehue, imens jeg pyntede den smule jeg kunne: mit kalenderlys og julepynten fra mor og far. Senere var jeg ude og hygge med en ny veninde Sophie fra Frankrig som jeg kan rigtig godt med. Vi hyggede meget, men det fortjener sit eget indlæg så det kommer imorgen. Bagefter gik jeg på jagt efter julelys, efter inspiration fra min søde veninde Lise (se hendes blog her: liseschevingnielsen.blogspot.com). Da jeg kom hjem med julelys og ville hænge dem op fandt jeg endnu en pakke adresseret til mig! (Hint: Vil du have en plads på bloggen, så send en pakke 😉) Jeg elsker alt familie og venner jeg har omkring mig, som åbenbart tænker på mig – det betyder virkelig meget!! Denne gang var det fra min helt fantastiske søster, som sendte mig en pakkekalender! Hvis jeg nogensinde har sagt andet, så tager jeg det i mig igen: jeg elsker min søster rigtig højt <3 Så jeg fik pyntet op med min nye pakkekalender og julelys, og endte faktisk op med det resultat at jeg har et mere pyntet/hyggeligt værelse end jeg nok nogensinde har haft i Danmark… Haha. Det er så hyggeligt bare at kunne sidde i skæret fra julelys og kalenderlys og ikke behøve det almindelige lys. Der er nu intet som jul 🙂

Julehumøret er i top!
Min meget kreative kalenderlys-dekoration 🙂
Mit jule-spejl
Julelys
Dårlig kvalitet pga. al lysen, men i kan fornemme hyggen ikke?
Min fantastiske pakkekalender <3

I pakkekalenderen fra min søster er der, som i kan se på billedet, skiftevis gaver og papirsruller. Nu vil jeg ikke begynde at generalisere papirsrullerne, men med sådan en for den første december tror jeg at jeg kan sige de alle er citater af en slags. Men man ved jo aldrig, min søster har det med at overraske! Dagens citat var:

“If I could pull down the rainbow 
I would write your name on it 
and put it back in the sky, to let everyone know 
how colorful my life is with a sister like you.”

That, my friends, is pure sister-love!

Imorgen står den på mit første au pair møde i Lovepark (nå nej, det ved i ikke hvad er endnu. Det kommer i mit sightseeing indlæg engang…) som er lavet om til et tysk julemarked her i december. Når jeg kommer hjem skal vi pynte juletræ, det hentede de idag. Lige nu skal jeg bare vælge hvilken af mine mange julekalendere jeg vil se. Jeg havde egentlig planlagt at se et afsnit af dem alle hver dag, men er bange for at komme til at forvirre mig selv for meget. På den anden side, kan jeg nok dem alle udenad alligevel. Oh well.
I’ll be back soon, med masser af godter 🙂 December bliver en dejlig måned, og nu er der under 22 dage til min søster kommer. Hey, livet er da godt!
Savner jer alle!! Uendelige varme jule-kram fra nissepigen Julle

1

  • Sikken et dejligt juleindlæg! Kom da stensikkert i julehumør lige der. Glad for at du også har fået julekæder op.. Det er nemlig rigtig hyggeligt! Glædelig 1. (nu 2.) december 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker at være begavet!