Super excited!!

Mega optur + mega nedtur

Så er min søster taget hjem igen… 7 dage havde vi sammen, og selvom tiden gik ret stærkt, så var det alligevel rimelig lang tid. Det var meget lettere at sige farvel denne gang end sidst, fordi man følte man havde fået samlet ordentligt op på alt det der nu skulle samles op på. 

Når jeg tænker tilbage har vi egentlig ikke lavet SÅ mange ting, men meget familie-hygge herhjemme i anledning af julen. Hun ankom den 22. om aftenen hvor vi ikke lavede noget, udover at spise sammen med C, J og W. Den 23. tog vi ud for at shoppe og se en lille smule af Philly. Vi fik ærlig talt ikke set ligeså meget som vi fik shoppet 😉 Vi var egentlig kun i Love Park hvor det julemarked stadig var, og derefter lidt mere downtown for at shoppe. Den 23. var også dagen hvor det meste af J’s familie ankom, som vi hilste på da vi kom hjem igen. Aftensmaden var også her, mega lækker!

Anja med scrabble-ringe
Kærlighed i Love Park

Dominobrikker ved Love Park
Mig og nøddeknækker i Love Park

Den 24. chillede vi også bare. Hele familien var her og formiddagen gik med at slappe af. Senere skypede vi med mor, far, lillebror og bedstemor imens de dansede om juletræet og åbnede gaver. Derefter stod den på Raclette (speciel mad), og hygge med spil osv. Vi skulle have haft hamburgerryg med tilbehør til aften men vi var først færdig med raclette ved 16-tiden, så der var ikke så meget stemning for et stort måltid mad… Til gengæld fik Anja og jeg bikset ris-ala-mande sammen som vi fik senere på aftenen. Der var to hele mandler, men en iblandt os var åbenbart for ivrig, for der blev kun fundet én. Vi spillede yankee-swap som er et slags pakkespil, og derefter “sæt den røde næse på rudolf”, som indeholdt en del snyd efter nogle flasker så småt var tømt… Aftenen var rigtig hyggelig, men hold nu op hvor var vi trætte til sidst!

Mig og sugar

Den 25. stod på god morgenmad efterfulgt af stockings og gaveræs… Hold nu op hvor var der mange gaver!! Vi lavede et bet på hvem der kom tættest på antallet af gaver, som var ret svært at vurdere, synes jeg. Anja og jeg stod så for at tælle gaverne imens der blev pakket op: 181 gaver var der… Jeg har ikke lige et billede, for det er på Anjas telefon. Resten af dagen gik med at spille Apples to Apples, som er et vildt sjovt brætspil, og ellers bare spise os tykke i thanksgiving dinner om aftenen. Mums!

Min stocking med mit kreative navneskilt 😉

Den 26. skulle vi tidligt op, for vi skulle til NYC og udforske, Anja og jeg. Det kommer der lige et seperat indlæg om (højst sandsynligt imorgen…) 🙂

Den 27. tror jeg nok vi dovnede for vildt.. Jeg kan i hvert fald ikke komme i tanke om noget specielt vi lavede. Den 28. var vi ude og få manicure (som vi begge fik i julegave af C og J) og derefter igen ude og shoppe lidt… Måske jeg skal lave et seperat indlæg med alle mine nye ting 😉 Det kan jeg måske også finde tid til imorgen (desværre…) Den 28. om aftenen var jeg for første gang i byen i USA – fuld og 21 år, i følge mit ID i hvert fald :p Den 29. (igår) tog min søde søster så hjem igen, efter en skøn uge. Måske har der været meget dovneri imellem, men det har været godt til os.

Som i måske nok kan regne ud, så er det hele besøget fra min søster der har været mega optur, men med opture følger ofte nedture…. Jeg er blevet syg (mere end bare lige lidt snot), hvilket får den betydning at jeg ikke kan tage til NYC til nytår. Min nytårsaften kommer til at foregå herhjemme i sengen med filmen New Years Eve. Og nu kan jeg sagtens høre min mor sige “Du skulle nok aldrig have drukket dig fuld fredag!”, men jeg kan sværge på det ikke er den slags sygdom! Så skulle det da lige være fordi jeg ikke havde nok tøj på udenfor. Min hals er fuldstændig hævet og smadret, jeg er forkølet og ødelagt i hele kroppen. Det minder umiskendeligt meget om mit sidste sygdomforløb her i staterne, hvor jeg blev ramt af bihulebetændelse… Godt min værtsfar er læge og kan udskrive medicin uden jeg skal på dyrt lægebesøg først!

Nu vil jeg dovne noget mere. Hold nu op hvor har det taget mange af mine kræfter (og ikke mindst meget af min tid….) at skrive det her indlæg :p Føler mig meget ynkelig…
Håber i alle har haft en rigtig dejlig jul og får en fantastisk aften/nat i morgen.
Savner alt og alle derhjemme lige nu, men kan glæde mig med at tiden flyver afsted som en sindssyg og at der nu er under 8 måneder til at jeg igen står på dansk jord. Jeg har dog lige nogen ting jeg skal have oplevet først! Bare rolig, jeg er slet ikke klar til at tage hjem endnu 🙂
Kisses and hugs

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super excited!!