December i billeder

Super excited!!

Er en glad glad pige lige nu! Dagen er gået stærkt, har kun arbejdet 5 timer og ellers bare hentet kalkun og hamburgerryg til julemiddagene (jep i læste rigtigt – både 24. Og 25. er fråderen mad!). Nu står den på aftensmad og wipeout i fjernsynet inden sengen kalder og jeg imorgen kan vågne op til en endnu mere glædens dag. Dagen hvor min søster endelig ankommer! En hel uge sammen, det virker meget uvirkeligt lige nu. Men ih hvor bliver det lækkert 🙂

Har intet at klage over for tiden – jeg har tonsvis af ting at se frem til: Franzi besøger mig, w’s kæmpe 1 års fødselsdag, 2 uger i Maryland (c skal opereres så vi skal bo ved hendes forældre for at få lidt ekstra hjælp), mit første weekendkursus, mine forældre kommer, mit andet weekendkursus, jeg skal til Atlanta og besøge min dejlige veninde Grape og mon ikke det så også er ved at være på tide at jeg besøger min søster mår hun sådan har besøgt mig to gange.. Så er det maj og min fødselsdag og vupti, så er jeg snart på vej hjem igen. Efter en uge i c’s forældres sommerhus i Cape Charles og derefter en uge i J’s forældres sommerhus på Rhode Island, og selvfølgelig en måneds adventure med min søster. Begynder i at blive misundelige? Det tror jeg nok!

Enjoying life!
Lots of love,
Julleee

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December i billeder