... og så blev det Marts

Så’ det weekend!

Så er det endelig weekend! Det har jeg virkelig set frem til.. Har været helt og halvt syg hele ugen, så har ikke arbejdet så forfærdelig meget. Har til gengæld haft nogle hårde timer når jeg så endelig arbejdede.. Nu er jeg kommet på antibiotika og så håber jeg det går over, inden mine forældre kommer på torsdag! De er ankommet godt i SF og nyder vist allerede livet med min søster. Jeg glæder mig i hvert fald til det er min tur! Jeg skal bare slappe af hele weekenden med gossip girl på netflix, det har jeg virkelig brug for.

W har været noget så træt den her uge, han har taget 2-3 lure hver dag – derhjemme tager han sjældent mere end 1 om dagen.. Men når han sådan falder i søvn midt i det hele må man jo lade knægten sove! Derudover har jeg spist meget stærkt krydderi og drukket flere liter væske efterfølgende…. Nu vil jeg ned og have morgenmad, but stay tuned!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

... og så blev det Marts