Hundrede år siden

Long time no hear

I know. Men har en god forklaring denne gang. 1. dovenskab, den er måske ikke så god, men sand! 2. turbulent værtsfamilie forhold! Den er faktisk rigtig god den undskyldning. Og det får I i et af de næste indlæg. Hvis jeg da nogensinde kommer så langt 😉

Well, der er jo sket en del siden sidst! For at gøre det lettere for mig selv (men måske mere besværligt for jer) så deler jeg altså indlæggene op efter begivenheder. Så det her indlæg er bare lige et “følg med på bloggen for nu spytter jeg indlæg ud”-indlæg. Lige nu sidder jeg på et hostel i philadelphia og venter på at der er en vaskemaskine ledig så jeg kan vaske tøj. Sidder på et hostel, tænker i så. Ja, det er en lang historie, så lad os nu skrue tilbage i tiden til den 9/3 hvor jeg sidst skrev et meningsfuldt indlæg.
Følg endelig med, for det bliver en spændende historie.

Et lidt ironisk billede af hvordan mit liv har været på det seneste

Over and out, for dette indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hundrede år siden