Besøg fra Det Kolde Nord, del 1

The sisterhood of the traveling build-a-bear

Sidste aften i philly. Nyder den med Holly og Ana på T.G.I fridays med lækker mad. Kommer virkelig til at savne de piger!! Vi har sammen købt en build-a-bear (pigerne havde au pair møde søndag som var byg en build-a-bear til velgørenhed) som hedder Sam. Sam skal rejse imellem os ligesom bukserne gør i “the sisterhood of the traveling pants”. Sammen er vi the sisterhood of the traveling build-a-bear, som er en lille sjov ting vi fandt på. Jeg holder så meget af de piger og kommer til at savne dem uendeligt meget. Men jeg ved heldigvis også at det ikke er sidste gang jeg ser dem! Imorgen starter min rejse hjem – jeg har layover i DC i 10 timer så jeg håber jeg kan få internet og opdatere bloggen for good.

Ellers ses vi snart Danmark!! Glæder mig, men det er også helt vildt uvirkeligt..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg fra Det Kolde Nord, del 1