The sisterhood of the traveling build-a-bear

I’m back!

Hej allesammen!
Jeg troede på ingen måder at der var nogen der fulgte med derude længere. Der er måske heller ikke som sådan nogen der følger med, men der bliver da klikket ind engang imellem (sådan ca. 800 sidevisninger om måneden de sidste to måneder, selvom den har stået stille – så jeg er imponeret og glad!), så måske kan jeg fange dem der gør det. Jeg har besluttet mig for at skrive igen. Mest af alt fordi jeg rent ud savner det.

Min sidste tid har været ret turbulent, men nu har jeg været hjemme i lidt over 2 måneder og vil starte op igen. Jeg ved godt jeg ikke har det samme at skrive om nu jeg ikke er au pair længere, men jeg vil gerne gøre det til sådan en slags hverdagsblog hvor jeg kan skrive om lige præcis det der fylder i min hverdag. Måske er der ikke nogen der følger med (det håber jeg da lidt at der kommer til, bare en lille håndfuld) men generelt tror jeg også at det er godt for mig selv at skrive nogen tanker og ting ned. Har også været helt vildt glad for at have nogen ting at kigge tilbage på nu hvor jeg endte mit ophold i USA lidt anderledes end forventet. Så er det altså rart at kunne kigge tilbage og smile af de gode stunder jeg godt lidt kan glemme at jeg har haft.

Bloggen kommer til at handle om lidt forskelligt som; oplevelser, mode (min helt egen stil!), min hverdag, måske en smule fitness og ellers bare mine tanker. Er ikke den store tema-blogger, men jeg gør også det her mest af alt for min egen skyld. Da bloggen ændrer sig lidt drastisk skal jeg også lige have fundet på et nyt navn. For hvis i ikke blev bare en lille smule jaloux over mit liv i USA engang imellem så bliver i SLET IKKE jaloux over mit kedelige bonderøvsliv herhjemme 😉

Måske bliver det en lille smule uoverskueligt her i starten, fordi for min egen skyld bliver jeg nødt til lige at følge op på de sidste ting der skete inden jeg tog hjem fra USA. Men måske finder nogen af jer også det spændende. Det kan i hvertfald være lærerigt hvis der er au pairs der læser med! Jeg håber ikke jeg har skræmt jer allesammen væk, og en kommentar ville blive ELSKET så jeg kan se hvem der læser. Hvis i alligevel vælger ikke at smide en kommentar kan jeg da i det mindste trøste mig med at jeg kan læse hvor mange sidevisninger jeg har haft. Om det så bare er folk der klikker forbi eller om de faktisk læser det, det må jo så forblive en gåde!

I dag er det Mandag den 1. juli – en god dag at starte noget nyt på! Jeg lover ingenting angående antal af indlæg, skal lige igang igen. Men jeg håber, og glæder mig til, at jeg bliver fanget af det igen.

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The sisterhood of the traveling build-a-bear