I'm back!

Siiiiims

Har genfundet kærligheden til sims! Jeg tror alle unge mennesker har haft et crush på sims og det er bare knaldgod tidsfordriv.. Så nu har jeg investeret i et par udvidelsespakker til sims 3 og så går jeg under jorden et par dage 😉 Eller det gør jeg faktisk ikke, for skal arbejde i aften og imorgen aften. Har fået arbejde på en kro som tjener, så det er super hyggeligt! Lørdag står den så på nibe festival med min søde veninde Lise, vi skal op og høre noget lækkert musik 🙂 

          Lise og jeg <3

Jeg er igang med at skrive indlæg af ældre kaliber men hold nu op det kræver noget af hukommelsen og så er jeg også ved at indsamle billeder rundt omkring. 
Glædelig 4th of july til mine amerikanske læsere. Det er en helligdag jeg er meget ked af jeg ikke fik lov til at fejre derovre, men jeg håber i giver den gas! 
Xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm back!