Nibefestival

Busy week!

Har haft en super travl uge med fuldtid på rose poultry igennem et vikarbureau, spejder både tirsdag og onsdag og middag med en god ven torsdag. Idag har jeg så sovet længe hvilket var virkelig tiltrængt efter i gennemsnit 6 timers søvn hver nat, efterfølgende har jeg bare slappet af og lært mig selv “the cup song”. Lidt mærkeligt jeg ved det godt, men det er da meget sejt at kunne 😉

I lørdags sagde jeg farvel til min storebror og svigerinde som i tirsdags rejste til Østrig hvor min storebror skal være i virksomhedspraktik som sit 9. semester. Så det har været en travl uge! Lige nu sidder jeg derfor og hygger med chips, chokolade og Harry Potter og dødsregalierne part 1, som jeg er kommet til i mit Harry Potter maraton, inden den imorgen står på arbejde på kroen klokken 12 🙂
xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nibefestival