Mini ferie fraaaaa nu af!

Lige nu:

Mini cruise! Min søster og jeg er ankomme på færgen, tjekkede ind i den lille men hyggelige kahyt og gik ellers på oplevelse. Der er mange spændende ting her, og vi prøver så meget som muligt at få det til at føles som mini ferie. Vi har kigget i butikkerne (og købt lidt i butikkerne, ups) og tjekket spillehallen ud. Så spillede vi Bingo med en masse gamle mennesker (læs: nordmænd…) Vi vandt desværre ikke noget men der var ellers heftige premier at hente! Det var papirsplader med 3 plader på hvert papir. Det var så “internetversionen” (eller hvad det hedder) med 5*5 tal per plade så der var præcis alle tal på et papir (altså 3 plader). Så var der præmier til den første med 1 række, første med 2 rækker osv op til de 5 der er på en plade, og så 4 spil i alt (altså 20 vinderchancer). Man vandt en pose valgfri slik/plade chokolade plus et gavekort til brug i færgens restauranter, barer og butikker. Så blev gavekortet mere værd for hver række. Vinderen på de 5 rækker vandt et gavekort på 250 plus en minicruise for 4 personer. Vinderen af de 5 rækker i det sidste spil vandt jackpotten: gavekort på 5000 norske kr! Det er altså ikke dårligt. Det skulle selvfølgelig bruges i butikkerne ombord, men havde en gyldighed på et år – og man vandt jo også et minicruise for 4 oveni, så man kunne komme tilbage og bruge pengene. Der er en duty free shop og en butik, hvori man kan købe både smykker, tasker, Ray bans, tøj, makeup og parfume. Men 5000 er nu alligevel mange penge at bruge på det på en gang! 

Efterfølgende spiste vi frokost og tog så i spa! Suuuper lækkert med 2 varmt vands bassiner, et koldt vand, specielle brusere, sauna, dampbad, udendørs jacuzzi og varme kakkel liggestole med lækker udsigt! Her kunne man lige nyde en drink og lidt at spise fra kiosken derinde. Ved siden af det kunne man købe sig til massage, mani-pedi, frisørbehandlinger osv.. 

Lige nu gør vi os klar til vi skal have buffet på færgens restaurant. Vi har det egentlig godt!
xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini ferie fraaaaa nu af!