Under ombygning...

Oceaner af tid – eller?

Hold op hvor har jeg dårlig samvittighed. Det er åbenbart meget svært for mig at få rutine med bloggen igen. Det gik ganske ok lige før jeg skulle til Tyskland, men da jeg ikke havde net dernede kunne jeg ikke blogge og så var rutinen væk igen da jeg kom hjem. Og så kom der hundrede andre ting i vejen, og så videre, og så videre. Burde egentlig have oceaner af tid: har intet rigtig fast arbejde, skole eller noget. Alligevel kommer der altid noget i vejen, og kommer altid i tanke om bloggen når jeg ikke har tid til at blogge. Nå nok om det, min blog skal ikke være fyldt med undskyldninger! 

I den her uge er mine forældre på Kreta og min lillebror i Rom, så mig og min søster er alene hjemme. Hun arbejdede igår hvor jeg fik set noget bones og passet de daglige gøremål. Idag har jeg fået arbejde (skønt!! Har brug for så mange penge som muligt til min ferie om 4 uger!). Arbejder 15-23 og så har jeg også arbejde imorgen fra 7-15. Så det er skønt! imorgen aften skal jeg på arbejde på kroen og til møde med spejder. Torsdag-fredag skal min søster og jeg på mini Cruise som jeg har vundet, så der skal vi rigtig hygge! Det glæder jeg mig til 🙂 Her er lige et par billeder af aftensmaden igår mens vi hyggede til filmen new years eve. 

En lille Update – jeg er her endnu.
xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Under ombygning...