Århus din dejlige by

Outfit of the day #1

Har længe godt kunne tænke mig at prøve at lave outfits indlæg, så det vil jeg lige afprøve det næste stykke tid. Har ikke rigtig mulighed for at få taget ordentlige outfit billeder så tit, så nogen for det meste bliver det nok bare “spejlbilleder”.

I lørdags var jeg til høstfest på luneborg kro hvor vi fik lækker tre-retters menu. Der så jeg sådan ud:
Kjole fra asos
Cardigan fra hogm
Gamacher fra kaffe 
Neglelak fra essie
En anden gang skulle jeg måske rydde op i baggrunden 😉 min stil er meget blomstret og “fin”. Er vild med kjoler og går nok meget i tøj som bliver betegnet som sødt. Nogengange er jeg lidt rebel og prøver at have en rå tøjstil – det fungerer bare ligesom ikke så tit. Håber at kunne få taget nogen lækre outfit billeder på min ferie fra på mandag! Wuhu
xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Århus din dejlige by