Meget, meget surrealistisk!

Thumbs up for sololie!

Mine forældre kom hjem efter en uge på Kreta i søndags. Ind af døren træder to negere – hvordan gør de det?? Når jeg er på ferie suger jeg så mange solstråler som muligt til mig, men formår stadig ikke at blive brunere end mange af dem der er derhjemme.. Det at blive brun er jo noget af det fedeste ved at komme hjem fra ferien!

Min mor afslørede sin hemmelighed: sololie! Hvilken som helst sololie duer ikke, det skal stå på bøtten at det fremhæver din tan, nogen olier er nemlig bare gennemsigtig solcreme, som altså også står på bøtten hvis det er tilfældet. Min mor brugte det i spandevis dernede, og det har givet pote!
Min hånd mod mors mave, ret vildt efter en uge! Er spændt på at se hvordan jeg ser ud efter TO UGER nu når jeg kender tricket 😉 Nedtællingen er begyndt for laaang tid siden, men vi har nu krydset en vigtig milepæl: nemlig 20 dages pælen. Der er kun 19 dage til vi skal afsted! 
Bonusbillede: søde glade forældre på ferie <3 

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meget, meget surrealistisk!