Lever endnu!

Gran Canaria, din skønne ø!

Nu er jeg endelig kommet ordentligt på plads efter ferien, der har simpelthent været så meget at se til! Jeg har derfor nu forberedt lidt indlæg til jer, fra vores dejlige ferie.

En hel del af Danmarks befolkning har været på ferie på Gran Canaria, som faktisk er det sted flest danske turister valfarter til når de skal på den årlige familieferie. Selv har jeg også været der hele 3 gange før; to gange i Maspalomas og en gang i Arguineguín. Denne gang var vi i en lille dal der hedder Taurito, som jeg virkelig varmt kan anbefale! Vi boede på et all inclusive hotel som jeg ikke kan sætte en finger på; så skulle det da kun lige være at deres elevatorsystem var noget kringlet – men man tager jo heller ikke skade af motion. Selve dalen indeholder lige præcis hvad man har brug for på en ferie, og så heller ikke mere. Dvs. supermarked, souvenirbutikker, massage og mani-pedi sted, lille strand (med lavasand som er lidt anderledes, helt sort, men fungerer fint), massere af vandsportsaktiviteter, kæmpe vandland, minigolf, diverse sportsbaner, et underholdsningssted om aftenen og så selvfølgelig en håndfuld flere hoteller. Den er meget lille, men super hyggelig. Ikke langt fra (ca. 7 minutters kørsel) finder man havnebyen Puerto de Mogán som havde lidt mere at byde på såsom store sejlture, indkøbscenter og så deres ugentlige fredags marked, som faktisk var lidt større end vi lige havde regnet med. Alt i alt en ret god beliggenhed, uden at være alt for crowded! Kører man imellem 15-30 min den anden vej på så kommer man til Arguineguín, Puerto Rico og Maspalomas – de store ret befolkede byer.

Jeg prøvede all inclusive første gang på min ferie til Egypten for snart 3 år siden og nu vil jeg helst ikke undvære det, hvis man er på en rigtig afslapnings charterferie. Det er så super nemt og der er ingen stress og jag. Det smarteste er jo klart at man ikke skal slæbe sine penge med overalt og være bange for at få dem stjålet. Her optog man et par liggestole og når man så var væk fra dem lod man tasken med bøger og solcreme ligge og så kunne man forlade stedet uden at være nervøs – og samtidig beholde de dejlige liggepladser. Dét er skuda nemt! Jeg vil dog gerne indrømme at jeg nok ikke kunne klare mere end to uger på det samme hotel med all inclusive, for så bliver maden måske en lille smule for ensformigt. Det positive er dog, at jeg nu er ret godt træt af pommes frites 😉

Vi fik øvet en del billard som de havde tre steder på hotellet; i loungen, ved pool-området og i baren indenfor. Det er virkelig dejlig afslapning og vi blev faktisk ret gode til det! Vi erfarede dog også at vi ikke er særlig gode i mere end beruset tilstand… Hver aften var der underholdning på hotellet som varierede. I de to uger vi var der var der ikke på noget tidspunkt det samme underholdning. Underholdningen kom udefra og var ofte noget med dans, sang eller dyr. Men det gav en kanon god stemning og fyldte baren som også er hyggeligt. Drinks’ne på hotellet var måske i lidt begrænset udvalg men til gengæld var den ene drink, ved navn San Francisco, så god at man ikke behøvede andre, udover et glas Sangria i ny og næ! Hver aften undtagen én var vi i baren hvor vi drak drinks og så underholdning. En rigtig afslappende og skøn måde at afslutte dagen på!

Udsigten fra vores værelse, Taurito dalen
Igen, udsigt fra værelset
Første aften på hotellet
Mig første aften
San Francisco drinks – de smager af astronaut is <3
Mad på en “dårlig” dag
Min søde veninde har en svaghed for sukkeret på drinksglassene :-*
Puerto de Mogán
Puerto de Mogán
Smuk solnedgang – udsigt fra værelset!

Det var en lille “anmeldelse” af vores ferie, bare lige for at i kan sætte jer ind i hvor dejligt vi havde det 😉 Snart kommer der indlæg om vores oplevelser, og et enkelt outfit eller to!

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lever endnu!