Tiden i USA efter beslutningen...

Hunger games: catching fire

Var i tirsdags inde for at se forpremiere på hunger games – catching fire. Jeg så den første i biografen (flere gange faktisk..) da den udkom, og læste efterfølgende alle tre bøger. Nu har jeg så set 2’eren, og hvad synes jeg? Hm. Det er svært. Hvis jeg bare tænker på filmen som en efterfølger til den første, så er den helt fantastisk, spændende og knald-godt lavet! Men nu har jeg jo læst bøgerne, så sådan kan jeg ikke rigtig tænke i særlig lang tid af gangen. Ja, der mangler egentlig en hel del ting, men heldigvis ikke nogen af helt vildt høj betydning. Hvis man da lige ser bort fra den fact at Peeta mister benet i bog 1 – men ikke i filmen. Og det her træben betyder meget i bog 2 – som de selvfølgelig ikke har med i film 2 fordi han ikke mister benet i filmen. De har dog andre detaljer med til at forklare de her ting der så sker. 

Film nummer 3 har de valgt at dele i to. Det er jo blevet en tradition i en film af serier at den sidste er delt i to. Jeg kunne dog godt have tænkt mig at den her var delt i to så man kunne få det hele med. Men sådan overordnet set er jeg ret godt tilfreds, og Jennifer Lawrence klarer skuespillet til ug med kryds og slange igen! Jeg synes helt klart i skal se den. Men selvfølgelig først når i har set den første! 
Og nu glæder jeg mig bare til den sidste. Og at catching fire udkommer på film 😉 
xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiden i USA efter beslutningen...